Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • ŠKODA Accessoire SALE

    Het is ŠKODA accessoire SALE bij Auto Hoogenboom. Profiteer tijdelijk van aantrekkelijke kortingen op o.a. dakkoffers en mattensets.

ŠKODA Accessoire SALE:

Zijn u en uw ŠKODA klaar voor het najaar? Nog niet? Maak dan uw auto helemaal compleet met onderstaande accessoires. Profiteer tijdens de ŠKODA Accessoire SALE van voordeel op onder andere: allesdragers, dakkoffers, rubberen mattensets en wielenaccessoires.

skoda allesdragers

Allesdragers

ŠKODA dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de ŠKODA allesdragers te monteren.

Profiteer tot € 90,- korting

Bekijk allesdragers
skoda dakkoffers

Dakkoffer

Met een dakkoffer hoeft u niks meer thuis te laten. De bagageboxen zijn aerodynamisch vormgegeven voor efficiënter ruimtegebruik en het minimaliseren van windgeruis. Tevens zijn de meeste ŠKODA dakkoffers aan beide zijden te openen om uw bagage gemakkelijk in en uit te laden.

Tijdelijk tot € 100,- korting

Bekijk dakkoffers
skoda kofferbakmat

Kofferbakmatten

Een kofferbakinleg beschermt de bekleding van de bagageruimte van uw ŠKODA tijdens het vervoeren van bagage. De stevige kofferbakmat is een goede bescherming van de bagageruimte tegen vocht en vuil en de antislip laag voorkomt dat bagage gemakkelijk gaat schuiven.

Nu 20% korting op een kofferbakmatten

Bekijk kofferbakmatten
skoda rubberen mattenset

Rubberen mattenset

Deze kofferbakmat is het ideale hulpmiddel om uw bagageruimte schoon te houden bij het vervoer van bagage. Hij voorkomt ook het verschuiven van de lading. De op maat gemaakte kofferbakmat is gemaakt van stevig en afwasbaar materiaal.

25% korting op een rubberen mattenset

Bekijk rubberen mattenset
skoda sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen

Deze sneeuwkettingen zijn ontworpen volgens ŠKODA richtlijnen voor maximale veiligheid en comfort tijdens het rijden in winterse omstandigheden. De sneeuwkettingen maken rijden en remmen op sneeuw en ijs veilig en gemakkelijk.

€ 20, korting op sneeuwkettingen

Bekijk sneeuwkettingen
skoda wielenaccessoires

Wielenaccessoires

Profiteer van korting op diverse ŠKODA wielenaccessoires zoals een slotboutenset waarmee u diefstal van uw stijlvolle velgen voorkomt. Ontdek alle wielenaccessoires in de webshop van ŠKODA en laat uw bestelling bij ons afleveren.

Profiteer van € 10,- korting

Bekijk wielenaccessoires

Interesse in de ŠKODA Accessoires SALE?

Interesse in een van de ŠKODA accessoires met korting? Bestel de gewenste accessoires gemakkelijk via onderstaand formulier.

Bestelformulier onderdelen Magazijn

  • Geef hier aan welke artikelen u graag wilt bestellen. Hoe specifieker u bent hoe makkelijker wij u van dienst kunnen zijn. (Artikelnummer, merk, model, bouwjaar etc.)
  • Vul hier het volledige chassisnummer in
  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De ŠKODA accessoire SALE is geldig van 1 oktober 2021 t/m 28 februari 2022.