Contact opnemen
 • Scherpe meerprijzen op ŠKODA DSG-automaat

  Lijkt het u ook ideaal om nooit meer te hoeven schakelen in uw ŠKODA? Tijdelijk heeft u tegen een scherpe meerprijs vanaf € 1.500,- al een DSG-automaat.

Tijd om te relaxen met een ŠKODA DSG-automaat

Heeft u altijd al zorgeloos willen rijden in uw ŠKODA zonder te schakelen? Let dan op, want u kunt nu profiteren van scherpe meerprijzen op een ŠKODA DSG-automaat! De DSG-automaat schakelt ongemerkt en moeiteloos, hierdoor heeft u niet eens door dat u van versnelling bent gewisseld. U kunt nu voordeliger van dit rijcomfort genieten bij geselecteerde ŠKODA modellen!

 • DSG meerprijs vanaf € 1.500,-
 • Actiemodellen: FABIA, SCALA, KAMIQ en KODIAQ
 • Actie is geldig t/m 31 december 2022

ŠKODA FABIA

ŠKODA FABIA DSG-AUTOMAAT

De FABIA is een compacte hatchback met alles wat u nodig heeft, zoals navigatie, DAB+ radio en Bluetooth. De FABIA is leverbaar met twee zuinige 1.0 TSI turbo-benzinemotoren. Verder is hij ook voorzien van Simply Clever-oplossingen.

Vanaf € 20.290,-

DSG automaat + € 1.500,-

Ontdek de FABIA

ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA

De sportieve SCALA heeft wendbare eigenschappen van een coupé, gecombineerd met veel kofferbakruimte en compacte afmetingen. Standaard is hij voorzien van o.a. airconditioning, LED-dagrijverlichting en Lane Assist.

Vanaf € 24.890,-

DSG automaat + € 1.500,-

Ontdek de SCALA

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ DSQ-AUTOMAAT

De KAMIQ is een praktische en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak. Ontdek nu de klassieke voordelen van een SUV – hoge zit en optimaal zicht – gemixt met de wendbare rijeigenschappen van een coupé!

Vanaf € 27.290,-

DSG automaat + € 2.000,-

Ontdek de KAMIQ

ŠKODA KODIAQ

ŠKODA KODIAQ

De KODIAQ is de grootste SUV uit het gamma van ŠKODA. Hij dankt zijn naam aan de Kodiakbeer en is in alle opzichten beresterk. Hij heeft standaard 5 zitplaatsen, maar kan geüpgraded worden naar maar liefst 7 zitplaatsen.

Vanaf € 38.890,-

DSG automaat + € 2.000,-

Ontdek de KODIAQ

Voordelen van een ŠKODA DSG automaat

Scherpe meerprijzen op ŠKODA DSG-automaat

Extra snel optrekken

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er bijna geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trekt u een stuk sneller op met een ŠKODA DSG-automaat dan met een normale automaat.

Scherpe meerprijzen op ŠKODA DSG-automaat

Sportieve rijervaring

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor minder verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug wanneer u afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kunt u ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.

Ontdek de ŠKODA FABIA, SCALA, KAMIQ en KODIAQ voorraad

Wilt u eerst een rondje rijden in een van de actiemodellen? Plan dan uw proefrit! Laat hieronder uw gegevens en eventuele opmerkingen achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de proefrit in te plannen.

Proefrit formulier

 • MM slash DD slash JJJJ
  Let op: op zondag is het niet mogelijk om een proefrit te maken.
 • Op welke locatie wilt u de proefrit maken?
 • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Toch liever eerst de actiemodellen bekijken? Kom dan naar een van onze ŠKODA showrooms!

U bent van harte welkom in onze ŠKODA showrooms

*Deze actie is geldig tot en met 31 december 2022. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde specificaties.