• Private lease de Škoda Enyaq vanaf € 489,- per maand*!

  De Škoda Enyaq is tijdelijk beschikbaar vanaf € 489,- per maand* en nog voordeliger met de SEPP subsidie vanaf € 428,- per maand**

Rijd de Škoda Enyaq nu vanaf € 489,- per maand*

U rijdt de eerste 100% elektrische SUV van Škoda, de Enyaq, nu zeer voordelig vanaf € 489,- per maand*. Vraagt u de SEPP subsidie aan, dan rijdt u al vanaf € 428,- per maand** incl. SEPP subsidie. Het aanvragen van de subsidie bespaart u € 61,- per maand*. De Enyaq beschikt over een ruim interieur, een elektrische actieradius tot 565 kilometer* en de nieuwe technologieën.

 • Private Lease v.a. € 489,- € 428,- per maand**
 • 100% elektrische SUV
 • Actieradius tot 565 kilometer WILTP

De 100% elektrische Škoda Enyaq

De Škoda Enyaq is een 100% elektrische SUV met een elektrisch bereik tot 565 kilometer WLTP en laadt van 0% naar 80% op in 45 minuten met een DC snellader. Daarnaast kan de Enyaq thuis opgeladen worden met de 230-volt aansluiting of een wallbox. Een aantal voordelen van elektrisch rijden zijn:

 • Minder onderhoud nodig
 • Geen CO2-uitstoot
 • Geen aanschafbelasting (BPM)
 • Opladen is goedkoper dan brandstof tanken
 • Subsidie op een elektrische auto
laden private lease Enyaq

Subsidie voor elektrische auto’s 2024

Als u een nieuwe elektrische personenauto wilt private leasen, dan kunt u de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) aanvragen bij de overheid. Als nog voldoende budget beschikbaar is vanuit de overheid, ontvangt u als particulier € 2.950,- subsidie. Ontdek de voorwaarden hier.

Het Private Lease tarief van de Škoda Enyaq is € 489,- per maand*. Met toewijzing van de SEPP wordt de vanafprijs van uw Private Lease contract met € 61,- per maand verlaagd naar € 428,- per maand**.

Actieprijs Škoda Enyaq

Heeft u interesse in de Enyaq Private Lease actie?

Bent u geïnteresseerd in de Škoda Enyaq Private Lease actie? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij snel contact met u op.

 • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Kom langs bij ons in de showroom!

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

**SEPP subsidie, Subsidieregeling elektrische personenauto’s particulier.