Contact opnemen
  • Connectivity voor ŠKODA’s (v.a. 2008) zonder fabrieks-connectiviteitsfunctie

    Voor ŠKODA modellen (vanaf 2008) die niet zijn uitgerust met een fabrieks-connectiviteitsfunctie, hebben we nu ŠKODA Connect LITE in combinatie met een achteraf te plaatsen DataPlug.

ŠKODA Connect LITE | Altijd verbonden met uw auto

Heeft u een ŠKODA met een bouwjaar v.a. 2008 maar zonder fabrieks-connectiviteitsfunctie? Met de Connect LITE app kunt ook u nu ook verbinding maken met uw auto. Zo heeft u altijd inzicht in de actuele kilometerstand, onderhoudsdata, parkeerlocatie en veel meer.

connect lite app

Connect LITE app

Met de ŠKODA Connect LITE app heeft u altijd uw actuele kilometerstand, brandstofpeil en onderhoudsdate bij de hand. De app biedt ook een aparte gids voor de waarschuwingslichtsymbolen.

Brandstofmonitor

Brandstofmonitor

Deze functie is super handig! Elke keer als uw tankt slaat de app uw gegevens op. Houd bij hoe vaak u tankt en wat uw uitgaven zijn

Beschikbare parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen

Eenvoudig uw auto terugvinden? Met Connect LITE ziet u direct waar uw auto geparkeerd staat. Met de app kunt u ook de locatie van uw auto delen, zodat anderen u kunnen vinden.

Ritregistratie

Ritregistratie

Met de ŠKODA Connect LITE app heeft u altijd uw Het digitale logboek houdt alle ritten bij. Na elke rit kunt u uw rijstijl en brandstofkosten inzien. U kunt deze data ook eenvoudig exporteren naar een Excel-bestand.

Service_afspraak

Service en afspraken

Via de app kunt u simpel contact opnemen met uw voorkeursdealer. Waar u ook bent, er is altijd wel een ŠKODA dealer in de buurt.

Challenges

Challenges

Vergelijk uzelf met andere ŠKODA-rijders terwijl u punten en trofeeën verzamelt. Verzamel genoeg punten om een level hoger te komen en nieuwe manieren te ontdekken om uzelf te testen.

Komt uw ŠKODA in aanmerking?

Als uw ŠKODA tien jaar of jonger is, is het mogelijk om Connect Lite aan te schaffen. Het enige dat u nodig heeft, is een smartphone en een DataPlug. De DataPlug kost € 39,- en wij kunnen deze voor u installeren. Check hiernaast of uw auto in aanmerking komt.

Gratis DataPlug cadeau bij de Wintercheck

Deze winter kunt u extra profiteren want u krijgt de DataPlug gratis wanneer u bij ons een wintercheck laat uitvoeren.

Meer info over de ŠKODA Wintercheck
Beschikbaarheid Connect per model

Wilt u een DataPlug bestellen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw bestelling te verwerken.

Bestelformulier DataPlug

  • Geef hier aan welke artikelen u graag wilt bestellen. Hoe specifieker u bent hoe makkelijker wij u van dienst kunnen zijn. (Artikelnummer, merk, model, bouwjaar etc.)
  • Vul hier het volledige chassisnummer in
  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U bent van harte welkom

*De wintercheckactie is geldig t/m 28 februari 2022 en de gratis DataPlug is geldig zo lang de voorraad strekt. Op = op.