Contact opnemen
 • Drie keer korting op de Škoda Enyaq

  Is de Škoda Enyaq uw droomauto? Dan is nu het moment om deze elektrische SUV aan te schaffen. Er gelden drie acties die ervoor zorgen dat u al een Škoda Enyaq rijdt voor maar € 39.990,-

Profiteer van drie aanbiedingen op de Škoda Enyaq

De Škoda Enyaq iV is de eerste elektrische SUV van Škoda met een actieradius van maar liefst 500 kilometer! Deze volledig elektrische Škoda Enyaq is (incl. metallic lak) tijdelijk verkrijgbaar van € 48.990,- voor € 45.940. Daar bovenop krijgt u mogelijk nog een inruilpremie van € 3000,- en € 2.950,- SEPP subsidie. Voor € 39.990,- is de Škoda Enyaq iV rijklaar! Let op: er is beperkte voorraad dus OP=OP!

 • Rijklaar voor maar € 39.990,-
 • Inruilpremie € 3000,-
 • SEPP subsidie € 2.950,-
 • Actie is geldig t/m 30-06-2023

Kiest u liever voor Private Lease of Škoda maandabonnement?

U kunt de Škoda Enyaq iV voor maar liefst € 549,- p/m* private leasen. Dan betaalt u de kosten voor wegenbelasting, verzekering en onderhoud in één overzichtelijk maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Private Lease aanvragen

Wilt u liever flexibel zijn, snel instappen, maandelijks kunnen opzeggen en geen BKR registratie? Ga dan voor de Škoda Maandabonnement en rijd de Škoda Enyaq voor maar liefst € 699,- p/m**.

De prijzen zijn inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud.

Škoda Maandabonnement

Wilt u een proefrit maken in de Škoda Enyaq?

Heeft u interesse in een proefrit in de Škoda Enyaq? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • MM slash DD slash JJJJ
  Let op: op zondag is het niet mogelijk om een proefrit te maken.
 • Op welke locatie wilt u de proefrit maken?
 • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Kom langs in onze showrooms

Actie is geldig t/m 30-06-2023. Let op zolang de voorraad strekt.

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

**Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken. Op alle huurovereenkomsten zijn de BOVAG Algemene Huur- en Leveringsvoorwaarden van toepassing.