• Super voordelig rijden in de Škoda Enyaq

    Is de Škoda Enyaq uw droomauto? Dan is nu het moment om deze elektrische SUV aan te schaffen. Er gelden tijdelijke acties die ervoor zorgen dat u al een Škoda Enyaq rijdt voor maar € 37.750,-

Voordelig rijden in de Škoda Enyaq

De Škoda Enyaq iV is de eerste elektrische SUV van Škoda met een actieradius van maar liefst maximaal 500 kilometer! Deze volledig elektrische Škoda Enyaq is (incl. metallic lak) tijdelijk verkrijgbaar voor € 42.990. Daar bovenop krijgt u mogelijk nog een inruilpremie van € 2.000,- en € 2.950,- SEPP subsidie. Voor € 37.750,- is de Škoda Enyaq iV rijklaar! Let op: er is beperkte voorraad dus OP=OP!

Consumenten adviesprijs€ 42.990,-
SEPP subsidie (aanvragen)– € 2.950,-
Inruilpremie– € 2.000,-
Auto Hoogenboom korting– € 290,-
Rijklaar vanaf€ 37.750,-

Kiest u liever voor Private Lease of Škoda maandabonnement?

U kunt de Škoda Enyaq iV van € 649,- nu voor maar liefst € 518,- p/m* private leasen. Dan betaalt u de kosten voor wegenbelasting, verzekering en onderhoud in één overzichtelijk maandbedrag. U hoeft de Škoda Enyaq alleen nog maar op te laden

Private Lease aanvragen

Škoda Enyaq Coupe RS

Heeft u interesse in de Škoda Enyaq?

Heeft u interesse in de Škoda Enyaq? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Bekijk ons privacybeleid

Kom langs in onze showrooms

Actie is geldig zolang de voorraad strekt.

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

**Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken. Op alle huurovereenkomsten zijn de BOVAG Algemene Huur- en Leveringsvoorwaarden van toepassing.