Welkom bij uw Škoda dealer

Wij zijn Auto Hoogenboom Škoda. Al meer dan 85 jaar staat Auto Hoogenboom voor één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in en rond regio Rotterdam Rijnmond. U bent bij ons van harte welkom.

Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies, of het nu gaat om een nieuwe of Škoda occasion, elektrische Škoda’s, zakelijke lease of private lease. Wij kennen Škoda als geen ander. Van de nieuwe Fabia tot de innovatieve elektrische Enyaq iV! Wilt u direct wegrijden in een occasion of een nieuwe auto? Bekijk dan snel onze ruime voorraad!

SKODA vestigingen onderhoud
service auto hoogenboom skoda

Gespecialiseerd Škoda onderhoud

Service voor iedere Škoda. Het merk staat voor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare auto’s en dat geldt ook voor onze service.

U kunt bij onze officiële dealer service vestigingen terecht voor onderhoud, APK, reparaties en storingen in Rotterdam, Vlaardingen en Spijkenisse. Schadereparaties kunt u laten uitvoeren bij onze universele schadeherstel vestigingen in Rotterdam en Spijkenisse. Onze gespecialiseerde Škoda monteurs staan altijd voor u klaar. U krijgt 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en gratis pechhulp in Europa. Direct een afspraak maken? Plan deze eenvoudig in bij één van onze vestigingen en kies zelf de dag en tijd die voor u het beste uitkomt.

Ontdek onze vestigingen