7 Servicebeloften

Template_Banner_1920x640_altijd_rijden_met_de_7_servicebeloften.png

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service van Volkswagen Bedrijfswagens. Wij weten dat service nooit goed uitkomt, daarom hebben we bedacht hoe we u flexibeler van dienst kunnen zijn, hoe we u snel weer op weg helpen en hoe we kunnen helpen besparen op kosten. Zo laten we u zo min mogelijk wachten op service waar u toch al niet op zat te wachten. Dat zijn de Service beloften van uw Volkswagen Bedrijfswagen dealer Auto Hoogenboom.

 

Geen klus zonder bus. Volkswagen Bedrijfswagens begrijpt dat. Daarom kijken we niet zo op de klok en hebben we onze service uitgebreid met Flexibele openingstijden. Dat betekent dat we de klus altijd afmaken zelfs al moet er worden overgewerkt. U kunt dus vanaf nu uw service en onderhoud bij ons ook buiten reguliere werktijden laten uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw bedrijfswagen klaar staat wanneer u hem nodig heeft! Voor meer informatie vraag uw serviceadviseur

Onze werkplaats in Rotterdam Zuid is donderdag tot 20.00 uur geopend voor onderhoud & reparatie!

Tabel_website_BWG_Servicebeloften1.png

Tabel_website_BWG_Servicebeloften_2.png

Servicebelofte 1

Twee jaar garantie op onderhoud en reparatie.
Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwacht wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

Servicebelofte 2

Gratis pechhulp. Dag en nacht.
Mocht u met pech staan in Nederland, dan bent u zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij u, en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw bedrijfswagen. Is uw bedrijfswagen niet snel te repareren? Dan kunt u rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als uw bedrijfswagen in onderhoud is bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Bij pech belt u het gratis nummer 0800 555 70 00

Tabel_website_BWG_Servicebeloften_3.png

Tabel_website_BWG_Servicebeloften_4.png

Servicebelofte 3

Bespaar tijd met onze haal- en brengservice.
Heeft u geen tijd om uw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die ú past. Of het nu op uw bedrijf, thuis of bij een klus is: wij halen uw bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt u tijd.

Servicebelofte 4

Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie.
Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat u snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar ú toe, op de locatie die u het beste uitkomt. Dan kunt u doorwerken.

Tabel_website_BWG_Servicebeloften_5.png

Tabel_website_BWG_Servicebeloften_6.png

Servicebelofte 5

Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.
Wij laten u niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. En mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we u direct. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer. 

Servicebelofte 6

Ieder bedrijfswagencentrum flexibel open.
Een check van uw wagenpark om 6 uur 's ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat u past. Zodat u uw werktijden niet aan óns hoeft aan te passen.

Tabel_website_BWG_Servicebeloften_7.png

 

Servicebelofte 7

Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal.
Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft u altijd inzicht in uw bedrijfswagen of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstof-verbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud - het zit er allemaal in. Zo houdt u uw bedrijfswagen in topconditie en bespaart u tot wel 14% op brandstofkosten.