Service dialoog

Template_Banner_1920x640_Service_dialoog.png

Hoe minder onderhoud aan uw Volkswagen nodig is, hoe beter dat is. Het scheelt u een rit naar de dealer, reparatietijd en bovenal kosten. Daarom introduceert Auto Hoogenboom een geheel nieuwe kijk op onderhoud die begint bij goed luisteren. Niet alleen naar uw auto, maar vooral naar u. Want uw ervaringen als berijder van de auto zijn de basis voor een goed gesprek. Over èn rondom uw Volkswagen, waar wij samen met u de inspectie uitvoeren. Dat is de Service Dialoog van Auto Hoogenboom.

Service Dialoog.

Alles voor uw Volkswagen.

Ideaal onderhoud.

Wat is een Service Dialoog? 

schouwing_schade.jpgTijdens een gezamenlijke inspectie van 30 minuten bij uw auto stelt hij in overleg met u vast welk onderhoud nu raadzaam is en wat eventueel nog kan wachten. Hij brengt alle aandachtspunten in kaart en beoordeelt de algemene staat van uw auto.

Dit vertaalt hij naar een advies met bijbehorende offerte. Zo weet u meteen waar uw Volkswagen en uw portemonnee aan toe zijn.

Wij nodigen u van harte uit gebruik te maken van deze service om zo tijdens een onderhoudsbeurt mee te lopen tijdens de inspectie van de Service adviseur.

 

De Service Dialoog is een extra dienstverlening bij het onderhoud aan uw auto die uw ervaringen meeneemt in de uit te voeren werkzaamheden.

Want waarom een grote onderhoudsbeurt uitvoeren als een inspectie bevestigt dat een kleine volstaat? Of misschien is door een kleine reparatie nu, een grotere en duurdere ingreep later te voorkomen.

Een speciaal opgeleide Service adviseur combineert uw ervaringen met zijn kennis van uw Volkswagen.

De voordelen op een rij.

 

dialoog_t1.jpg
- U krijgt persoonlijk advies op maat

- Vooraf krijgt u duidelijkheid over de kosten

- Vooraf duidelijkheid over de eventuele te verrichten reparaties

- U wordt betrokken bij de kennis achter de techniek

- Geen wachttijden want u spreekt een vaste tijd af tijdens het maken van uw onderhoudsafspraak en service dialoog