Seat Tarraco Auto Hoogenboom

SEAT Tarraco

Hij staat voor je klaar. Rijklaar vanaf €37.950,-

We gaan groot(s) met de nieuwe Tarraco: de grootste SUV én het nieuwe vlaggenschip van SEAT. Zijn in het oog springende, robuuste design staat niet op zichzelf: de 4,74 meter lange en 1,66 meter hoge Tarraco zet de toon voor het SEAT-design van de nabije toekomst. Een strakke lijnvoering met een focus op driehoekige vormen staat daarbij centraal.

Ook aan het interieur is te zien dat de Tarraco geen kleintje is. Met 5 of 7 zitplaatsen, waarbij bij 5 zitplaatsen de bagageruimte maar liefst 760 liter toelaat, is er ruimte in overvloed. Met de achterbank plat is er zelfs ruimte voor bijna 2000 liter aan bagage. De SEAT Tarraco is sinds februari 2019 op de markt.

Interesse in de Tarraco?
Neem contact met ons op
  • Vanaf prijs SEAT Tarraco € 37.950
  • Vanaf nu beschikbaar voor een proefrit
  • Grootste SUV van SEAT
  • 5-7 zitplaatsen
  • Standaard rijk uitgerust
  • Private Lease v.a. €596,- per maand
SEAT Tarraco sport Auto Hoogenboom

Kracht en efficiency

De Tarraco is leverbaar met TSI-benzinemotoren en TDI-diesels. Het benzinegamma bestaat uit een 1.5 TSI met 110 kW/150 pk en een 2.0 TSI met 140 kW/190 pk. De 2.0 TDI is er in twee vermogensvarianten: een 110 kW/150 pk sterke versie en een versie met 140 kW/190 pk. In een later stadium wordt de Tarraco ook leverbaar met alternatieve aandrijftechnologieën.

SEAT Tarraco interieur Lifestyle Auto Hoogenboom

Ervaar de Tarraco nu zelf!

Met alle innovatieve features van de Tarraco is er maar één manier om te ervaren hoe deze SUV echt rijdt: met een proefrit bij Auto Hoogenboom. Pas dan zul je de onderscheidende factoren van deze ruime SEAT zelf waarnemen. Van de slimme veiligheidsinnovaties en LED koplampen tot het grote touchscreen op het dashboard en de 7-zitsuitvoering. Vraag gerust naar alle mogelijkheden en de voordelen die we je als rijder bieden, wij kennen de nieuwe Tarraco als geen ander en vertellen je er graag meer over. De Tarraco is uiteraard ook beschikbaar voor private lease v.a. €596,- per maand.

SEAT Tarraco topview Auto Hoogenboom

Reserveer nu een proefrit!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een proefrit in te plannen.

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Seat Tarraco Side Auto Hoogenboom
SEAT Tarraco green Auto Hoogenboom