Seat mii Auto Hoogenboom exterieur

SEAT Mii

Nieuw vanaf € 13.250,- of private lease vanaf € 219,- P/M

  • Compact maar verrassend ruim
  • Slim en boordevol met de nieuwste technologie
  • State-of-the-art audio

Perfect in de stad én op de snelweg. Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim en zit boordevol met de nieuwste technologie waarmee je op alle fronten bespaart - behalve natuurlijk op gemak, rijplezier en comfort. Ervaar de Mii zelf en neem contact op met Auto Carma!

Geluk zit in de kleine dingen. Het begint bij de instap: die is ook bij de driedeurs onverwacht makkelijk en comfortabel. En met het SEAT Easy Entry System wordt het alleen nog maar makkelijker. Dankzij een slim mechaniek schuiven de voorstoelen vanzelf naar voren en vouwen zich moeiteloos en efficiënt samen.

SEAT Mii Auto Hoogenboom Rotterdam
SEAT Mii Fr red Auto Hoogenboom Rotterdam
Nieuw vanaf € 13.250,-
Bekijk voorraad nieuw
Seat Mii Blue Auto Hoogenboom Rotterdam
Seat Mii by Cosmopolitan Auto Hoogenboom Rotterdam

Vijf deuren maken de Mii nog completer. Ze passen naadloos in het design, waardoor de krachtige vorm en het duidelijke zijprofiel van de Mii volledig intact blijven. De compacte achterportieren zijn ook in smalle parkeervakken simpel te openen. Tassen vinden probleemloos een plek achter de voorstoelen. En of je nu je oma van 85 in de auto helpt, of je kinderen in hun stoeltjes zet, het gaat haast vanzelf.

De meest in het oog springende vernieuwingen zijn LED-dagrijverlichting, een fraai vernieuwd dashboard, nieuwe audiosystemen en nieuwe dakopties. De Mii Style, Style Connect, Sport, Sport Connect en FR Connect beschikken nu onder meer over een licht- en regensensor en Coming Home-functie. De Style en Style Connect zijn voortaan uitgevoerd met een board computer en 14 inch wieldoppen, de Sport en Sport Connect staan op vernieuwde 15 inch lichtmetalen velgen. Volautomatische klimaatregeling is per direct als optie te bestellen voor de Connect-uitvoeringen.

SEAT Mii style Auto Hoogenboom Rotterdam

Proefrit aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een proefrit aan te vragen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefrit in te plannen.

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Extra informatie over de Seat Mii

Voor alle accessoires voor de Seat Mii, bekijk je het complete assortiment in de Webshop van Seat.

Naar Accessoires Webshop