Seat Leon ST Auto Hoogenboom Rotterdam

SEAT Leon ST

Nieuw vanaf € 24.850,- of private lease vanaf € 399,- per maand

  • Kom altijd goed voor de dag dankzij een nieuw strak design
  • De SEAT Leon ST is de beste stationwagon van Nederland
  • Optimale veiligheid door o.a. Traffic jam assist, Adaptive cruise control, Emergency assist, Front assist, Lane assist en NCAP 5 sterren rating
Seat Leon ST Auto Hoogenboom Rotterdam
Nieuw vanaf € 24.850,-
Bekijk voorraad nieuw

Vol met technologie! De vernieuwde SEAT Leon ST is van binnen en buiten compleet dankzij talloze innovaties en een nieuw interieur. Technische ondersteuning zoals emergency assist en lane assist tijdens het rijden helpen in het dagelijks verkeer. Bovendien kom je altijd goed voor de dag dankzij een nieuw strak design, of je nou voor je werk op pad moet of met je gezin op vakantie. Ga elke uitdaging tegemoet met de vernieuwde SEAT Leon ST

Met een fris uiterlijk en scherpe lijnen heeft de SEAT Leon een subtiele make-over gekregen. Jong en modern, terwijl het wel een echte Leon blijft. Kijk bijvoorbeeld eens naar de strak vormgegeven Full-LED koplampen en mistlampen, waardoor je ook in het donker altijd zal opvallen. Daarnaast komt de vernieuwde SEAT Leon ook met nieuwe kleuren. De verschillende uitvoeringen zorgen er voor dat er altijd een Leon is die bij jou past. Wat dacht je van de sportieve FR Business Intense?

SEAT Leon ST back Auto Hoogenboom Rotterdam
Seat Leon ST Headlight Auto Hoogenboom Rotterdam

Optimale veiligheid in de Seat Leon

Traffic jam assist
Files worden dragelijker dankzij de traffic jam assist. Deze technologie houdt constant jouw afstand tot je voorganger in de gaten en houdt je binnen de lijnen. Als er ruimte is trekt je auto op, zo niet dan zal hij zelf remmen.

Adaptive Cruise Control
De adaptive cruise control past zich aan de verkeerssituatie aan. Het zal de auto langzamer doen rijden als het erg druk is en optrekken als er ruimte is om dat te doen. Zo kan jij zorgeloos de weg op, ook in drukke tijden.

Emergency assist
De SEAT Leon ST houdt een oogje in het zeil. Detecteert het emergency assist systeem dat er iets mis is met de bestuurder, omdat je bijvoorbeeld niet meer beweegt, dan zal het proberen jou wakker te maken en andere weggebruikers te waarschuwen. In noodgevallen zal de auto binnen de baan tot stilstand komen.

Front assist
Front Assist houdt de ruimte voor je auto constant in de gaten. Het zal je waarschuwen als je te dicht op je voorganger zit en vervolgens remmen. Extra beveiliging dus voor jou en je medeweggebruikers.

Lane assist
Lane assist leidt je rit in goede banen. Je auto detecteert de strepen op de weg en corrigeert als je in de verkeerde baan lijkt te belanden, om welke reden dan ook. Ga dus met een gerust hart op pad!

NCAP 5 sterren
In de SEAT Leon ST rijd je veilig – voor jou en voor je medepassagiers. Met een 5-sterren NCAP rating weet je zeker dat je je over veiligheid niet druk hoeft te maken.

Seat Leon ST velgen Auto Hoogenboom

Proefrit aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een proefrit aan te vragen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefrit in te plannen.

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Extra informatie over de Seat Leon ST

Voor alle accessoires voor de Seat Leon ST bekijkt u het complete assortiment in de Webshop van Seat.

Naar Accessoires Webshop