• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Nieuw: SEAT Leon

Rijklaar vanaf
€ 24.495
Of Private lease v.a.
€ 349p/m

De nieuwe SEAT Leon

Hij is er: de vierde generatie Leon. Bijzonder intelligent. Maximale connectiviteit. Gedurfd design. En een lekker kontje. De nieuwe Leon 5‑deurs is geen doorsnee auto. Met een breed motorenaabod, inclusief hybride, is er keuze voor iedereen. Maak je leven weer spannend - stap in de wereld van de nieuwe SEAT Leon.

Verkoopadviseur Vincent vertelt je meer over de SEAT Leon in deze video.

 • Geavanceerde lichttechnologie
 • Vol met intelligente assistentiesystemen
 • Ook verkrijgbaar als plug-in hybride
 • Nu bestelbaar
Rijklaar vanaf
€ 24.495
Of Private lease v.a.
€ 349p/m
Seat Leon 2020 Auto Hoogenboom Rotterdam 7

De SEAT Leon Private Leasen?

Met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een gloednieuwe auto. Kosten als de verzekering, onderhoud en wegenbelasting zijn bij private lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Dit betekent dat je zelf alleen de brandstof hoeft te betalen. Daarnaast zijn extra variabele kosten als boetes, het wassen van je auto en tol(kosten) voor je eigen rekening. Tevens geldt een eigen risico in geval van zelf veroorzaakte of onverhaalbare schade.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je Leon samen
 • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
 • Alles geregeld bij Auto Hoogenboom

Meer over de nieuwe SEAT Leon

De nieuwe Leon maakt zowel binnen als buiten gebruik van geavanceerde lichttechnologie. De LED-koplampen en LED-balk aan de achterzijde zorgen ervoor dat de auto altijd opvalt. De LED-verlichting zit standaard op iedere Leon. het ambient lighting system binnen de auto zorgt voor de juiste sfeer en maakt rijden veiliger met lichtsignalen.

Veilig rijden staat voorop. De nieuwe Leon zit vol met allerlei intelligente assistentiesystemen. Geavanceerde slimme technologieën scannen de omgeving en komen zo nodig automatisch in actie. Dat maakt de Leon de veiligste SEAT ooit. Ook is de leon de eerste auto van SEAT die volledig connected is. Koppel makkelijk jouw infotainmentsysteem met je smartphone via Apple CarPlay of Android Auto. Daarnaast blijf je altijd online met de geïntegreerde SIM-kaart. Zo maak je gebruik van realtime informatie en updates uit de cloud.

Het nieuwe interieur van de Leon is niet alleen modern, maar ook voorzien van de laatste snufjes. Met de Virtual Cockpit zie je alles wat je moet weten, realtime. De infotainmentdisplay kun je bedienen met aanraking of zelf bedienen met handgebaren.

Size does matter, en daarom is de nieuwe Leon ruimer dan ooit. De wielbasis staat aan de basis van een zeer ruim passagierscompartiment. De inhoud van de bagageruimte bedraagt 380 liter. Nog meer ruimte nodig? Ga dan voor de nieuwe Leon Sportstourer met een inhoud van maar liefst 617 liter.

De Launch Editions hebben een benzine motor. Binnenkort is er meer keus onder de kap. Er wordt ook een hybride en diesel variant verwacht.

Wij helpen je graag verder in onze vestiging

Auto Hoogenboom Seat Skoda Occasions
SEAT, ŠKODA en Occasion Center

Zuiderparkweg 612

3084 CD Rotterdam