Seat Ateca FR White Auto Hoogenboom Rotterdam

SEAT Ateca

Nieuw vanaf € 30.550,- of private lease vanaf € 419,- per maand

  • De sportieveling onder de SUV's
  • Best rijdende SUV in zijn klasse
  • Volledig digitaal instrumentenpaneel
  • Riant aanbod aan assistentiesystemen en innovaties
SEAT Ateca side white Auto Hoogenboom Rotterdam
Nieuw vanaf € 30.550,-
Bekijk voorraad nieuw
SEAT Ateca back white bike accessoires Auto Hoogenboom Rotterdam

De SEAT Ateca is de best rijdende SUV in zijn klasse. Een SUV die zich daarnaast niet alleen onderscheidt qua design, maar ook in interieur- en bagageruimte (510 liter) en een compleet aanbod aan innovatieve technologieën en assistentiesystemen. Met een vanafprijs van € 27.700,- biedt de SEAT Ateca in het segment van de compacte SUV’s bovendien een aangename combinatie van hoogwaardige kwaliteit en ‘value for money’.

Met de Ateca heeft SEAT voor het eerst een SUV op de markt gebracht. Veel elementen, waaronder de trapeziumvormige grille, de scherp gelijnde dorpels en de driehoekige lichtelementen, zijn bekende trekken van de Leon, die ook als basis voor de Ateca dient. Toch is elk detail zorgvuldig gevormd om de auto een geheel eigen identiteit te geven.

In lijn met SEAT’s traditie op dit gebied is de naam Ateca afgeleid van een Spaanse plaatsnaam. Het plaatsje Ateca ligt ten westen van Zaragoza, in het hart van het Iberische schiereiland.

Seat Ateca Auto Hoogenboom Exterieur

SEAT focust op digitalisering

SEAT focust op digitalisering en dat wordt meer dan ooit ook zichtbaar in het interieur. Zo zijn de Leon en de Ateca de eerste SEATs die leverbaar zijn met de Virtual Cockpit, een volledig digitaal instrumentenpaneel met weergave in hoge resolutie. De nieuwe SEAT Ibiza en Arona kunnen vanaf medio dit jaar eveneens worden geleverd met het slimme en veelzijdige digitale display, iets later gevolgd door de nieuwe grote SUV van SEAT.

De Virtual Cockpit geeft het interieur van een SEAT een extra hightech accent. Dat neemt niet weg dat functionaliteit een hoofdrol speelt. Het digitale instrumentarium bevindt zich in het blikveld van de bestuurder. Het grote, hoge-resolutie TFT-display zorgt daarbij ongeacht de lichtintensiteit van buiten voor een haarscherpe en heldere weergave.

SEAT Ateca Business Auto Hoogenboom Rotterdam

Proefrit aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een proefrit aan te vragen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefrit in te plannen.

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Extra informatie over de Seat Ateca

Voor alle accessoires voor de Seat Ateca, bekijk je het complete assortiment in de Webshop van Seat.

Naar Accessoires Webshop