Seat Arona 5

SEAT Arona

Nieuw vanaf € 19.800,- of private lease vanaf € 309,- per maand

SEAT presenteert de Arona. De SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke (weekend)trips.

De Arona beschikt over de connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die doorgaans alleen in grotere modellen te vinden zijn. Bovendien is hij verregaand te personaliseren.

Seat Arona 3
  • Eerste SEAT in het compacte crossover-segment
  • Hoog en breed voor maximale ruimte en veelzijdigheid
  • Geavanceerde assistentie- en connectiviteitssystemen
  • Compact maar groots
Nieuw vanaf € 19.800,-
Bekijk voorraad nieuw
Arona Seat Red Zijkant Auto Hoogenboom Rotterdam
Arona Seat Enjoy Auto Hoogenboom Rotterdam

Seat Arona 'Best buy' binnen zijn segment

De Seat Arona behoudt in vergelijking met zijn directe concurrenten de hoogste restwaarde en schrijft het minst af. Dat blijkt uit onderzoek van de Autovista Group, het toonaangevende onderzoeksbureau voor de automobielwereld. Het bureau deed onderzoek naar de restwaarde en afschrijving van auto’s in de zes belangrijkste Europese markten en concludeert dat de Arona de beste koop binnen zijn segment is.

De SEAT Arona, die gebruik maakt van het nieuwe, flexibele MQB AO-platform, is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling, techniek, z’n vele hightech connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen de rising star binnen het zwaar bevochten SUV segment. De Autovista Group heeft berekend dat de SEAT Arona de minste afschrijving heeft binnen zijn klasse in een groot aantal landen. De Autovista Group is leider op het gebied van automobielgegevens, informaticaoplossingen en services voor de Europese automobielsector. De informatie die de Autovista Group vergaart is volledig onafhankelijk, betrouwbaar en kritisch en voorziet zowel particulieren als fleetowners van relevante informatie op basis waarvan zij de beste keuzes kunnen maken bij de aanschaf van nieuwe auto’s.

Seat Arona Style Auto Hoogenboom Rotterdam
Seat Arona interieur Auto Hoogenboom Rotterdam

Proefrit aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een proefrit aan te vragen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefrit in te plannen.

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Extra informatie over de Seat Arona

Voor alle accessoires voor de Seat Arona, bekijkt je het complete assortiment in de Webshop van Seat.

Naar Accessoires Webshop