• De SEAT Tarraco: dé gezinsauto

    Ontdek de krachtige SUV van SEAT: de Tarraco. Verkrijgbaar vanaf € 41.890,- en nu met veel inruilvoordeel. Of kies voor Private Lease met korting!

Kies voor de SEAT Tarraco: ruim, krachtig en sportief

De nieuwe SEAT Tarraco is ruim, sportief, krachtig en stijlvol. Het is een machtige SUV met genoeg ruimte voor de hele familie én een trekgewicht tot 1800kg. U voelt zich King of the road in de Tarraco. Bent u op zoek naar een grotere auto voor bijvoorbeeld 5 of 7 personen? Dan is de Tarraco de ultieme SUV voor u en uw gezin. Heeft u veel bagageruimte nodig? Met tot wel 1.920 liter bagageruimte heeft u eindeloos veel ruimte.

  • Private Lease v.a. € 689,- p/m*
  • Financieren v.a. € 499,- p/m
  • Aanschaf vanaf € 41.890,-

Grootste SUV – ruimte genoeg voor het hele gezin!

Met tot wel 1.920 liter bagageruimte heeft u eindeloos veel ruimte. Genoeg plaats voor uw familie en bagage. Wilt u nóg ruimer? Kies voor een derde zitrij en neem maar liefst zeven mensen mee op pad.

Ook de caravan kan de Tarraco moeiteloos trekken met zijn trekgewicht tot 1800kg!

Private Lease SEAT Ibiza

Private Leasen

Met Private Lease rijdt u een SEAT Tarraco voor een vast bedrag per maand. Verzekeringen, wegenbelasting en APK zijn allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar aan brandstof te denken.

Private Lease nu v.a. € 689,- per maand*

SEAT Ibiza Financieren

Financieren

Met Financieren hoeft u niet in één keer een groot bedrag af te rekenen, maar spreidt u de betaling op basis van een vast bedrag per maand. Zo kunt u nu een Tarraco rijden, zonder uw spaarrekening aan te spreken.

Financier de Tarraco nu v.a. € 499,- p/m

Heeft u interesse in de SEAT Tarraco?

Wij vertellen u graag meer over de Tarraco en de mogelijkheden. Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij snel contact met u op!

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

U bent van harte welkom in onze showrooms

*SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Keurmerk-Private-Lease