• SEAT Service Winteracties

    Maak uw auto klaar voor de winter en ontdek onze acties! Van een voordelige safety check tot korting op dakdragers, dakkoffers en wintersets.

Ontdek de SEAT Service Winteracties

Maak uw auto klaar voor de winter met onze wintercheck of bandenwissel. Profiteer van onze winteractie en u kunt met een gerust gevoel de winter in!

Bandenwissel SEAT wintercampagne

Bandenwissel v.a. € 49,-

Wissel tijdig uw zomerbanden voor winterbanden. Wilt u veilig de weg op in de winter? Plan dan snel uw winterwissel!

Safety Check

Safety check altijd €30,-

Het is belangrijk veilig achter het stuur te zitten. Laat een safety check uitvoeren voor €30,-.

Winteraccessoires

Ontdek de korting op winteraccessoires

Tijdens de winter hebben wij diverse accessoire aanbiedingen, denk aan dakdragers, dakkoffers of wintersets. Maak uw keuze uit de acties in de SEAT webshop.

Bandenwissel v.a. € 49,-

Plan tijdig uw bandenwissel in, zodat u voorbereid de weg op kan in de winter. De winterwissel is zeer belangrijk voor uw veiligheid. De zomerbanden verliezen bij lage temperaturen hun grip.

Plan uw bandenwissel online

Via onze online werkplaatsplanner maakt u gemakkelijk en snel uw afspraak.

Bandenwissel inplannen
Dakdragers

Waarom zomerbanden wisselen?

Dit is een veelvoorkomende vraag, waarom zou u uw zomerbanden moeten wisselen voor winterbanden? En kunt u niet gewoon het hele jaar op zomerbanden rijden? Wij leggen het u graag uit.

Meer grip. Bij temperaturen onder de 7 graden presteren winterbanden beter dan zomerbanden. Bij zomerhanden gaat het rubber verharden, terwijl het rubber van de winterbanden soepel blijft. Dit resulteert in een betere grip.

Kortere remafstand bij sneeuw. Als u remt op een nat wegdek is de remweg met winterbanden een stuk korter dan met zomerbanden. Als u op sneeuw remt met een snelheid van 50 km/u op winterbanden, dan kunt u zelfs 28 meter eerder stilstaan dan op zomerbanden.

Winterbanden wintercampagne

Doe de Safety Check!

Met de Safety Check zorgen wij ervoor dat uw SEAT in topconditie is! Laat uw SEAT controleren op meer dan 20 essentiële punten, denk hierbij aan remmen, verlichting, ruiterwissers, airco en banden.

Plan de SafetyCheck
Safetycheck winter SEAT

Profiteer van hoge korting op winteraccessoires

Wilt u extra spullen meenemen in uw SEAT of een vernieuwde winterset? Maak gebruik van de korting van 20% op de dakaccessoires of tot €300,- korting op de wintersets.

Naar de webshop
Dakdrager SEAT

U bent van harte welkom

*Genoemde acties zijn geldig van 1 oktober 2023 t/m 29 februari 2024.