Contact opnemen
  • SEAT Service Voorjaarsacties

    Maak uw auto klaar voor de zon met de SEAT Voorjaarsacties. Van bandenwissel tot aircocheck. Zo gaat u goed voorbereid de weg op.

Ontdek de SEAT Service Voorjaarsacties

Nu het zonnetje steeds vaker haar neus laat zien is het tijd om uw auto klaar te maken voor het voorjaar. Maak een keuze uit de acties die van toepassing zijn op uw auto en ga zorgeloos het voorjaar tegemoet. Onze SEAT voorjaarsacties bestaan onder andere uit:

SEAT Voorjaarscampagne bandenwissel

Bandenwissel v.a. € 49,-

Wissel tijdig uw winterbanden voor zomerbanden. De prestatie van de winterbanden neemt namelijk af wanneer de temperaturen stijgen. Daarnaast gaat uw auto bij het doorrijden op winterbanden ook meer brandstof verbruiken.

SEAT Voorjaarsacties aircocheck

Aircocheck € 25,-

Het is belangrijk om fris achter het stuur te zitten. Een juiste werking van de airco is hierbij een belangrijke factor. Laat daarom in ieder geval om het jaar een aircocheck uitvoeren. Dit doet u bij ons voor slechts € 25,-.

SEAT Voorjaarscampagne airco onderhoudsbeurt

Airco onderhoudsbeurt incl. geurbehandeling € 139,-

Is de airco gecheckt en is er een onderhoudsbeurt nodig? Dan vervallen de kosten van de aircocheck. Bij uw aircoservice beurt krijgt u een geurbehandeling gratis.

SEAT Service Voorjaarsacties accessoires

Aantrekkelijke kortingen op SEAT Originele Accessoires

Tijdens het voorjaar hebben wij diverse accessoire aanbiedingen, denk bijvoorbeeld aan dakdragers of trekhaken. Maak uw keuze uit de acties in de SEAT webshop.

Bandenwissel v.a. € 49,-

Voor u is een van de belangrijkste zaken van SEAT Voorjaarsacties de zomerbandenwissel. Doorrijden op winterbanden kan namelijk gevaarlijke situaties opleveren. Plan eenvoudig zelf een afspraak in onze planner in wanneer het u uitkomt. Wij wisselen uw complete bandenset met velg al voor slechts € 49,-. De prijzen voor al onze bandenwissel services vindt u in de tabel.

Plan uw bandenwissel online

Via onze online werkplaatsplanner maakt u gemakkelijk en snel uw afspraak.

Bandenwissel inplannen
Bandenwissel service:Prijzen:
Montage losse band (incl. balanceren)€ 30,-
Complete set zonder opslag€ 49,-
Complete set met opslag in bandenhotel€ 100,-
4 losse banden zonder opslag€ 109,-
4 losse banden met opslag in bandenhotel€ 125,-
remafstand zomerbanden

Waarom winterbanden wisselen?

Dit is de aloude vraag, waarom zou u uw winterbanden moeten wisselen voor zomerbanden? En kunt u niet gewoon het hele jaar op winterbanden rijden? Wij leggen het u graag uit.

Meer grip. Door de speciale samenstelling van het rubber presteren zomerbanden beter dan winterbanden bij temperaturen boven de 7 graden. Zo heeft u de beste grip op het wegdek en bent u veilig onderweg.

Kortere remafstand. Als u remt op droog wegdek dan komt u met zomerbanden gemiddeld 12 meter eerder tot stilstand dan met winterbanden. Daarnaast verbruikt de auto ook nog eens aanzienlijk meer in vergelijking tot een auto met zomerbanden. Plan daarom tijdig uw bandenwissel afspraak in.

Toe aan nieuwe zomerbanden?

Zijn uw huidige zomerbanden aan vervanging toe en wilt u veilig de weg op? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Vul het formulier in en laat ons weten wat uw wensen zijn voor wat betreft model auto en bijbehorende bandenmaat en dan gaan wij voor u aan de slag. De offerte ontvangt u op het e-mailadres dat u invult, controleer deze dus goed.

Bandenofferte

Aircocheck voor slechts € 25,-

Een aircocheck is een voordelige controle van uw airco voor slechts € 25,-. Wanneer zou u een aircocheck moeten laten doen? We raden aan de check om het jaar uit te voeren, bijvoorbeeld voor de vakantie, maar in ieder geval altijd voordat u airco-onderhoud laat uitvoeren. Er moet namelijk eerst worden vastgesteld of er airco-onderhoud nodig is. Onze monteur kan dat aan de hand van een handige checklist makkelijk controleren.

Tijdens de aircocheck wordt er gekeken of het aircosysteem goed werkt door middel van een visuele inspectie en een controle op de koelcapaciteit van de airco. Aan de hand hiervan kan de monteur bepalen of het koudemiddel wel of niet bijgevuld moet worden. Een te laag niveau van koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge reparatiekosten als gevolg. En natuurlijk voorkomt u dat liever.

Plan een Aircocheck
SEAT Service Voorjaarsacties
SEAT Service Voorjaarsacties

Airco servicebeurt incl. geurbehandeling € 139,-

Nadat uw auto een aircocheck heeft gehad en er is een airco-onderhoudsbeurt nodig, vervallen de kosten van de aircocheck.

Een aircosysteem verliest in verloop van tijd kleine beetjes koudemiddel. Dit kan komen door kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen van het aircosysteem. Wanneer het koudemiddel te laag wordt zal de werking van de airco sterk afnemen en kan dit tot schade leiden. Bij het uitvoeren van de airco-onderhoudsbeurt wordt het systeem uitgebreid gecontroleerd op lekdichtheid, eventueel aanwezig vocht wordt verwijderd. Nadat het systeem weer is afgevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel, olie en detectievloeistof werkt uw airco weer als nieuw.

Voor auto’s vanaf modeljaar 2016 geldt een prijs van € 199,- voor airco onderhoud.

Online plannen

U bent van harte welkom

*Genoemde acties zijn geldig t/m 31 mei 2023. Voor auto’s vanaf modeljaar 2016 geldt een prijs van € 199,- voor airco onderhoud.