• SEAT Private Lease Acties vanaf € 309,- per maand*

    Privé leasen is steeds populairder. Niet zo gek ook, als u weet dat u al vanaf € 309,- per maand* in een nieuwe SEAT rijdt.

SEAT Private Lease Acties vanaf € 309,-* per maand

Kiest u voor het privé leasen van een nieuwe SEAT? Dan betaalt u de kosten voor wegenbelasting, verzekering en onderhoud in één overzichtelijk maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken. Ontdek onze Private Lease Acties en rijdt een nieuwe SEAT nu al vanaf € 309,-* p/m.

  • U rijdt een gloednieuwe auto
  • Vast bedrag per maand v.a € 309,-*
  • Geen spaargeld nodig
  • Inclusief onderhoud en (allrisk)verzekering
  • Prijzen exclusief bij Auto Hoogenboom!

Ontdek alle SEAT Private Lease modellen

SEAT Ibiza private lease

SEAT Ibiza

Privé leasen nu vanaf € 309,-* p/m.

De nieuwe SEAT Ibiza zit vol energie en connectiviteit. Stoer, sportief en vol met slimme technologieën. Herkent u zichzelf hierin?

Meer informatie over Ibiza
SEAT-Arona Private Lease

SEAT Arona

Privé leasen nu vanaf € 389,-* p/m.

De nieuwe SEAT Arona heeft een nog luxer interieur, met alle voordelen van digitalisering en connectiviteit. Een stoere stadse crossover.

Meer informatie over Arona
SEAT Leon

SEAT Leon

Privé leasen nu vanaf € 519,-* p/m.

Strak design. Sportieve wegligging. Interactiever dan ooit. De nieuwe SEAT Leon is er met een benzinemotor, zuinige dieselmotor of als plug-in hybride.

Meer informatie over Leon
SEAT Leon Sportstourer

SEAT Leon Sportstourer

Privé leasen nu vanaf € 539,-* p/m.

De SEAT Leon ST heeft genoeg plaats voor vrienden of uw gezin. Met de tweede rij stoelen plat vergroot u de bagageruimte tot wel 1.600 liter. 

Meer informatie over Leon Sportstourer
SEAT Ateca 2023

SEAT Ateca

Privé leasen nu vanaf € 589,-* p/m.

De SEAT Ateca heeft het allemaal: een strak design, innovatieve techniek en een comfortabel interieur. En dat allemaal standaard.

Meer informatie over Ateca
SEAT Tarraco 2023 private lease

SEAT Tarraco

Privé leasen nu vanaf € 729,-* p/m.

De grootste SUV van SEAT met optionele derde zitrij. De Tarraco is een echte blikvanger met zijn doorlopende achterlichtpartij en robuuste looks.

Meer informatie over Tarraco

Interesse in het privé leasen van een SEAT?

Wilt u ook een nieuwe SEAT rijden voor een vast bedrag per maand? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op en vraag een een offerte aan. Wij staan voor u klaar!

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

*SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. Deze actietarieven zijn geldig van 11-1-2024 tot en met 31-03-2024.

Keurmerk-Private-Lease