Contact opnemen

Kies welke aankoopvorm het best bij u past en ontdek uw SEAT Ibiza voordeel

De nieuwe SEAT Ibiza is stoer, sportief en zit vol met slimme technologieën. Zo bent u altijd verbonden, geniet u van uw eigen muziek en rijdt u gemakkelijk op navigatie via het 8.25 inch touchscreen. Standaard op de Ibiza, net als Lane Assist, LED verlichting en meer. Maak indruk met zijn scherpe lijnen, elegante rondingen en futurische interieur. Waar wacht u nog op? Ontdek het voordeel op de SEAT Ibiza en stap in deze stoere hatchback. De acties zijn geldig t/m 30-06-2023

  • Private Lease v.a. € 359,- p/m*
  • Rijk uitgeruste Ibiza 4.OH! Edition nu met € 3.200,- voordeel
  • € 1.000,- inruilpremie bij inruil van uw huidige auto (bij aanschaf)
  • Financieren v.a. € 275,- p/m
  • € 1.088,- Ibiza Style 2022 voordeel
Private Lease SEAT Ibiza

Private Leasen

Met Private Lease rijdt u een SEAT Ibiza voor een vast bedrag per maand. Verzekeringen, wegenbelasting en APK zijn allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar aan brandstof te denken.

Private Lease de Ibiza nu v.a. € 359,- per maand

SEAT Ibiza Financieren

Financieren

Met Financieren hoeft u niet in één keer een groot bedrag af te rekenen, maar spreidt u de betaling op basis van een vast bedrag per maand. Zo kunt u nu een Ibiza rijden, zonder uw spaarrekening aan te spreken.

Financier de Ibiza nu v.a. € 275,- p/m

Inruilvoordeel SEAT Ibiza

Extra inruilvoordeel

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe SEAT Ibiza? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Ibiza te kiezen.

Nu € 1.000,- extra inruilvoordeel

Wie jarig is trakteert: de SEAT Ibiza 4.OH! Edition | € 3.200,- voordeel

Sinds 1983 geeft SEAT kleur aan de Nederlandse wegen. En dat 40-jarig jubileum vieren we tijdens The Big Four OH! met deals waar uw mond van openvalt. Want wie jarig is trakteert, dus hierbij de Limited Ibiza 4.OH! Edition. Een extra rijk uitgeruste Ibiza Style met Style Business Connect en sportieve elementen, zoals:

  • Zwarte spoiler
  • Zwarte side blades
  • Zwarte spiegelkappen
  • 17 inch lichtmetalen velgen ‘Machined Black’

Nu met € 3.200,- voordeel

Vanaf €25.500,-

Heeft u interesse in de nieuwe Ibiza?

Wij vertellen u graag meer over de Ibiza en de mogelijkheden. Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij snel contact met u op!

Interesse formulier

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

U bent van harte welkom in onze showrooms

Acties zijn geldig t/m 30-06-2023

*SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 18 januari 2023 zolang de voorraad strekt en op auto’s uit MY22. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Keurmerk-Private-Lease