• Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw SEAT 5+ jaar is.*

    Is uw SEAT 5 jaar of ouder en toe aan onderhoud? Kies dan voor SEAT Economy Service. Dan profiteert u namelijk niet alleen van 15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen, maar ook van 4 jaar reparatiegarantie, gratis pechhulp in heel Europa en nog veel meer.

15% korting op onderhoud, remmen en riemen | met SEAT Economy Service

Gaat uw SEAT al wat langer mee? Gefeliciteerd, want alle modellen van 5 jaar of ouder krijgen 15% voordeel met SEAT Economy Service op officieel merkonderhoud, remmen en riemen bij Auto Hoogenboom. Zo weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele SEAT onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde. Geniet zonder zorgen is waar SEAT Service voor staat. Wij kennen uw SEAT als geen ander, we zijn op de hoogte van alle ins- en outs en beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij u de onderstaande voordelen en zekerheden bieden.

De voordelen van SEAT Economy Service

Met Economy Service profiteert u niet alleen van voordelig onderhoud en korting op remmen en riemen. U kunt ook altijd vertrouwen op de voordelen van Economy Service.

  • Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw SEAT 5+ jaar is
  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp in heel Europa**
Offerte aanvragen
  • Geen verrassingen achteraf, u ontvangt altijd eerst een offerte
  • De hoogste kwaliteit met SEAT Originele Onderdelen

SEAT economy service 4 jaar garantie

4 jaar reparatiegarantie

Laat u door ons een reparatie uitvoeren op uw SEAT, dan krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons aan uw auto zijn verricht. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

seat standaard pechhulp

Standaard pechhulp*

Niets is vervelender dan stilstaan door pech. Daarom willen wij u zo snel weer op weg helpen. Laat u uw SEAT door ons, volgens fabrieksvoorschrift, onderhouden? Dan heeft u recht op gratis pechhulp. 24/7 en in heel Europa.

seat service pechhulp

Heeft u pech? Neem direct contact op

Bereikbaar vanuit Nederland en het buitenland: +31 88 0330106

economy service seat geen verrassingen

Geen verrassingen achteraf

Komen we er, tijdens een apk of onderhoudsbeurt, achter dat er iets gerepareerd of vervangen moet worden, dan ontvangt u altijd eerst een offerte. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

hoogste kwaliteit seat service

De hoogste kwaliteit

We kennen uw SEAT als geen ander, zijn op de hoogte van alle ins- en outs en maken alleen gebruik van SEAT Originele Onderdelen. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit.

Plan in slechts 2 minuten uw werkplaatsafspraak!

U bent van harte welkom

*SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud, remmen en riemen. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. (datum achter de B op de kentekencard) De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

** Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT-pechhulp in binnen- en buitenland.