• SEAT DSG automaat actie

    Tijdelijk maakt u met toevoeging van een DSG-automaat, van uw nieuwe SEAT zeer voordelig een nieuwe en zeer ontspannen SEAT.

Instappen en wegrijden in de SEAT Ateca & Tarraco met DSG automaat

Nu 50% korting

SEAT DSG automaat actie

Niet meer schakelen in de auto, dat klinkt toch ideaal? De DSG-automaat van de SEAT-modellen staat erom bekend dat u er vliegensvlug van versnelling mee kunt wisselen. Een automaat is bovendien meer ‘ontspannen’ rijden. Dit kan een groot voordeel zijn. Bijvoorbeeld als u veel in de file rijdt. Bij SEAT profiteert nu van 50% korting van uw nieuwe SEAT een nieuwe SEAT met DSG-automaat. Zo is schakelen of uitvallen voor het stoplicht verleden tijd en bent u altijd comfortabel onderweg. Profiteer van de SEAT DSG automaat actie!

SEAT Ateca: completer dan ooit

Maak kennis met de nieuwe SEAT Ateca. Met meer karakter. Een strakker design. Betere techniek. Meer comfort en meer charmes. Niets voor niets is hij vernoemd naar een stoere plaats in de heuvels bij Zaragoza.

Bekijk de voorraad

SEAT Tarraco: the king of the road

De nieuwe SEAT Tarraco is ruim, sportief, krachtig en stijlvol. Het is een machtige SUV met genoeg ruimte voor de hele familie én een trekgewicht tot 1800kg. U voelt zich King of the road in de Tarraco.

Bekijk de voorraad

Instappen en wegrijden

Geen gedoe met schakelen, altijd ononderbroken rijden en sneller optrekken: met onze automaten kan het. Door de slimme, computergestuurde techniek wisselt u namelijk een stuk soepeler van versnelling. Of nou ja, uw Ateca of Tarraco dan. Want over schakelen hoeft u zich niet meer druk te maken. Kiest u nu een Ateca of Tarraco uit voorraad? Dan is de DSG automaat nu te verkrijgen met 50% korting!

seat-ateca-640x380

Wat is een DSG-automaat?

Onze automaten zijn allemaal Direct Shift Gear, oftewel: DSG-automaten. Het verschil met andere automaten is dat een DSG-automaat niet één maar twee assen heeft. Eén as voor de even versnellingen en de andere voor de oneven versnellingen. Daardoor schakelt ‘ie sneller én soepeler. U rijdt zo altijd ononderbroken en ontspannen, ook op lange afstanden en in de file.

De voordelen van een automaat

Natuurlijk is 50% korting heel fijn, maar er is meer. Ga er bijvoorbeeld maar van uit dat u met onze automaten altijd soepel en ononderbroken rijdt. En staat u vaak in de file op weg naar werk? Met een automaat wordt filerijden een stuk relaxter – net als die lange ritten naar uw vakantiebestemming. Waarom zou u dus niet voor een automaat kiezen?

Interesse

Heeft u interesse in de SEAT DSG automaat actie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Bekijk ons privacybeleid

Kom naar één van onze showrooms!