• SEAT DSG automaat actie

    Tijdelijk maakt u met toevoeging van een DSG-automaat, van uw nieuwe SEAT zeer voordelig een nieuwe en zeer ontspannen SEAT.

Instappen en wegrijden in de SEAT Ibiza, Arona of Ateca met DSG automaat

Nu tot € 3.050,- prijsverlaging of gratis DSG

SEAT DSG automaat actie

Niet meer schakelen in de auto, dat klinkt toch ideaal? De DSG-automaat van de SEAT-modellen staat erom bekend dat u er vliegensvlug van versnelling mee kunt wisselen. Een automaat is bovendien meer ‘ontspannen’ rijden. Dit kan een groot voordeel zijn. Bijvoorbeeld als u veel in de file rijdt. Bij SEAT profiteert nu van prijsverlaging tot € 3.050,- op een SEAT Ibiza of SEAT Arona. Kiest u voor een SEAT Ateca, dan hoeft u niks bij te betalen voor de DSG-automaat. Zo is schakelen of uitvallen voor het stoplicht verleden tijd en bent u altijd comfortabel onderweg. Profiteer van de SEAT DSG automaat actie!

SEAT Ibiza: completer dan ooit

DSG automaat SEAT Ibiza

Is de SEAT Ibiza perfect voor u, maar wilt u liever niet meer schakelen? Profiteer van € 2.950,- prijsverlaging op de SEAT Ibiza met een DSG-automaat.

Bekijk de voorraad

SEAT Arona: completer dan ooit

DSG Arona voordeel

Heeft u voorkeur voor een compacte SUV en wilt u nog comfortabelere rijden? Kies voor de SEAT Arona met een DSG-automaat en profiteer van € 3.050,- prijsverlaging.

Bekijk de voorraad

SEAT Ateca: completer dan ooit

SEAT Ateca DSG

De SEAT Ateca is een SUV met een strak design, betere comfort en een sportieve uitstraling. Bij aankoop van een SEAT Ateca ontvangt u nu gratis een DSG-automaat.

Bekijk de voorraad

Instappen en wegrijden

Geen gedoe met schakelen, altijd ononderbroken rijden en sneller optrekken: met onze automaten kan het. Door de slimme, computergestuurde techniek wisselt u namelijk een stuk soepeler van versnelling. Of nou ja, uw Ibiza, Arona of Ateca dan. Want over schakelen hoeft u zich niet meer druk te maken. Kiest u nu een Ibiza of Arona? Dan profiteert u een prijsverlaging tot € 3.050,- op een DSG-automaat. Heeft u de voorkeur voor een Ateca? Dan krijgt u gratis een DSG-automaat.

seat-ateca-640x380

Wat is een DSG-automaat?

Onze automaten zijn allemaal Direct Shift Gear, oftewel: DSG-automaten. Het verschil met andere automaten is dat een DSG-automaat niet één maar twee assen heeft. Eén as voor de even versnellingen en de andere voor de oneven versnellingen. Daardoor schakelt ‘ie sneller én soepeler. U rijdt zo altijd ononderbroken en ontspannen, ook op lange afstanden en in de file.

De voordelen van een automaat

Met onze automaten rijdt u altijd soepel en ononderbroken. En staat u vaak in de file op weg naar werk? Met een automaat wordt filerijden een stuk relaxter – net als die lange ritten naar uw vakantiebestemming. Waarom zou u dus niet voor een automaat kiezen?

Heeft u interesse in de SEAT DSG automaat actie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Bekijk ons privacybeleid

Kom naar één van onze showrooms!

Actie is geldig t/m 31 juli 2024