Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • SEAT Accessoire SALE

    Het is SEAT accessoire SALE bij Auto Hoogenboom. Profiteer tijdelijk van aantrekkelijke kortingen op o.a. dakkoffers en mattensets.

SEAT Accessoire SALE:

Zijn u en uw SEAT klaar voor het najaar? Nog niet? Maak dan uw auto helemaal compleet met onderstaande accessoires. Profiteer tijdens de SEAT Accessoire SALE van voordeel op onder andere: allesdragers, dakkoffers, rubberen mattensets en wielenaccessoires.

seat allesdrager dakdrager

Allesdragers

SEAT dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de SEAT allesdragers te monteren.

Profiteer tot 30% korting

Bekijk allesdragers
seat dakkoffer

Dakkoffer

Met een dakkoffer hoeft u niks meer thuis te laten. De bagageboxen zijn aerodynamisch vormgegeven voor efficiënter ruimtegebruik en het minimaliseren van windgeruis. Tevens zijn de meeste SEAT dakkoffers aan beide zijden te openen om uw bagage gemakkelijk in en uit te laden.

Tijdelijk tot € 210,- korting

Bekijk dakkoffers
seat kofferbakinleg

Kofferbakinleg

Een kofferbakinleg beschermt de bekleding van de bagageruimte van uw SEAT tijdens het vervoeren van bagage. Haalt u de bagage weer uit de kofferbak en heeft u de inleg niet meer nodig? Dankzij het lichte en flexibele materiaal is het mogelijk om de inleg na gebruik op te rollen en op te bergen.

Nu 25% korting op een kofferbakinleg

Bekijk kofferbakinleg schalen
seat kofferbakmat

Kofferbakmat

Deze kofferbakmat is het ideale hulpmiddel om uw bagageruimte schoon te houden bij het vervoer van bagage. Hij voorkomt ook het verschuiven van de lading. De op maat gemaakte kofferbakmat is gemaakt van stevig en afwasbaar materiaal.

Tijdelijk 25% korting op kofferbakmatten

Bekijk kofferbakmatten
seat rubberen mattenset

Rubberen mattenset

Deze hoogwaardige all-weather mattensets uitgevoerd is zwart rubberen met antislip aan de onderzijde van de mat. De matten hebben een 100% originele SEAT pasvorm, goede kwaliteit en zijn geschikt voor originele bevestigingspunten.

Profiteer van 25% korting

Bekijk rubberen mattensets
seat sneeuwketting

Sneeuwkettingen

Met de SEAT sneeuwkettingen ervaart u betere grip op sneeuw en ijs. De sneeuwkettingen zijn zo uitgerust dat de spanning volledig automatisch geregeld wordt. De ketting wordt gecentraliseerd tijdens het rijden, waardoor handmatige naspanning niet nodig is.

Tijdelijk 25% korting op sneeuwkettingen

Bekijk sneeuwkettingen
seat winter reinigingsset

Winterverzorgingsset

Tijdens de winterse maanden geeft u uw SEAT de beste verzorging met deze complete set. De set bevat: een fles ruitenreiniger, ruitenontdooier, velgenreiniger, reinigingsdoek en een handige ijskrabber.

Nu van € 29,95 voor € 19,95

Bekijk de verzorgingsset

Interesse in de SEAT Accessoires SALE?

Interesse in een van de SEAT accessoires met korting? Bestel de gewenste accessoires gemakkelijk via onderstaand formulier.

Bestelformulier onderdelen Magazijn

  • Geef hier aan welke artikelen u graag wilt bestellen. Hoe specifieker u bent hoe makkelijker wij u van dienst kunnen zijn. (Artikelnummer, merk, model, bouwjaar etc.)
  • Vul hier het volledige chassisnummer in
  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De SEAT accessoire SALE is geldig van 1 oktober 2021 t/m 28 februari 2022.