€3.000,- voorraad voordeel

De vierde generatie van ons icoon. Strak design, sportieve weglegging en een interactief karakter. Dat is Leon. Stap in de high-tech hatchback en ervaar wat net even anders rijden is. Nu tijdelijk extra voordelig, dankzij € 3.000 voorraad voordeel bij aanschaf van een SEAT Leon uit voorraad. Stap nu in.

  • Prijsverlaging van €3.000,- op de huidige voorraad
  • beperkte voorraad beschikbaar

Waarom kiezen voor een PHEV?

PHEV staat voor Plug-in Hybrid Electric Vehicle en betekent dat de auto voorzien is van zowel een benzine- als een elektromotor. Met de SEAT Leon PHEV kiest u zelf of u elektrisch of op benzine rijdt, óf beide energiebronnen tegelijk gebruikt. Rij tot 63 kilometer¹ op enkel de elektrische motor en bespaar op de verbruikskosten. Gebruikt u beide energiebronnen tegelijk, dan heeft u 204 pk tot uw beschikking en rijdt u tot 729 kilometer¹. Opladen gaat via een laadpaal, maar de auto laadt ook zelf bij tijdens het remmen.

Seat leon phev cockpit

Motorisering

Het beste van twee motoren in één auto. De SEAT Leon Plug-in hybride combineert een 85 kW elektrische motor met een 1.4 liter TSI motor. Met een totaal van 150 kW/204 pk ben jij de linkerbaan de baas.

Seat leon phev laadpoort

Actieradius

Waar wilt u heen? De Leon FR PHEV kent geen grenzen. Met de elektrische motor rijdt u zo’n 63 km¹ volledig emissievrij. Niet ver genoeg? Geen zorgen. Schakel over op de brandstofmotor en u heeft een gecombineerde range van 729 km¹.

Seat leon phev multimediasysteem

Remmen en Laden

De Leon PHEV heeft een regeneratief remsysteem: als u remt, laad de accu weer een klein beetje bij. Een makkelijke manier om nét dat beetje extra uit uw range te halen.

Seat leon phev carplay

Altijd verbonden

Favoriete playlist luisteren? Naar uw bestemming navigeren? Makkie, dankzij het 10″ navigatiesysteem. En door My SEAT bent u overal met de auto verbonden. Zo koel of verwarmt u ‘m voor, gewoon vanaf de bank.

Bekijk onze SEAT Leon PHEV FR Business Intense voorraad.

Profiteer van €3.000,- korting op onderstaande voorraad.

Heeft u interesse in de SEAT Leon PHEV FR Business Intense voorraad voordeel?

Vul het formulier in en dan nemen wij snel contact met u op.

Ik heb interesse

  • Bekijk ons privacybeleid

Kom langs bij ons in de showroom!

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Daarnaast kunnen de laadtijden voor de batterij verschillen van de aangegeven waarden, afhankelijk van factoren zoals het gebruikte laadstation, de temperatuur en de staat van de batterij.

**Actie loopt tot 30 september 2024