Autoruitschade ŠKODA

Template_Banner_1920x640_Skoda_autoruitschade.png

Heeft u ruitschade? De ŠKODA-dealer herstelt de schade snel en zorgvuldig en vaak zelfs gratis! Kleine beschadigingen zijn dikwijls vlug verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijft u verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven.

Ruitservice.

Alles voor uw ŠKODA.

Veilig en met behoud van garanties. 

Ruitschade? Bel Auto Hoogenboom ŠKODA!

 
Uw ruitschade vakkundig laten herstellen door ŠKODA heeft vier grote voordelen:

1. Herstel vindt plaats volgens strenge fabrieksvoorschriften
2. Gebruik van originele materialen en lijmsoorten
3. Carrosserie- en lakgaranties blijven 100% van kracht
4. Veiligheid van uw auto blijft gewaarborgd

Herstel volgens fabrieksvoorschriften is dus ook in het belang van uw eigen veiligheid. Zeker als een ruit volledig moet worden vervangen. De carrosserie van uw ŠKODA is namelijk voorzien van een beschermende kooiconstructie, en ruiten zijn daarvan een essentieel onderdeel!

 

De ŠKODA-dealer biedt u een snel en zorgvuldig herstel van uw ruitschade. Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden met een speciale hars. Tijdig repareren voorkomt grotere schade. Als de ruit bij een grote beschadiging vervangen moet worden, is het voordeel bij ruitvervanging dat uw ŠKODA voor 100% blijft voldoen aan de nog geldende fabrieksgarantie.

Ruitschade kan u op elk moment overkomen. Daarom staat Auto Hoogenboom ook op élk moment van de dag (24/7) voor u klaar.

Bel tijdens kantooruren uw ŠKODA Auto Hoogenboom-dealer
Bel buiten kantooruren: 0800 – 023 00 24

Gratis, óf ander financieel voordeel.

Oók bij lichte schade. 

 Ook financieel profiteer je van het ruitherstel bij uw Auto Hoogenboom ŠKODA dealer . Kleine reparaties zijn namelijk vaak gratis. Voorwaarde is wel dat uw auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd.

U krijgt bovendien korting op uw eigen risico bij het vervangen van een voor- of achterruit. Ook hier geldt de voorwaarde dat uw auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd, en het is afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij.

*Afhankelijk van uw verzekering

Een klein barstje of andere lichte beschadiging? Meteen langsgaan bij de Auto Hoogenboom ŠKODA-dealer is dan heel slim!

De ruit wordt met speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld, en u voorkomt zo dat de schade groter wordt (waardoor de hele ruit zou moeten worden vervangen).