Autoruitschade VW Bedrijfswagens

  • Auto Hoogenboom
Template_Banner_1920x640_BWG_Autoruitschade_VW_Bedrijfswagens.png

De carrosserie van uw Volkswagen Bedrijfswagen is voorzien van een beschermende kooiconstructie. Maar wist u dat ook de ruiten een essentieel onderdeel van de constructie vormen? Een nieuwe ruit moet daarom worden vastgelijmd volgens een speciale methode en met door de fabriek ontwikkelde lijmsoorten. U kunt dit het beste laten doen door uw Volkswagen Bedrijfswagendealer. Een beschadigde ruit laten vervangen door uw Volkswagen Bedrijfswagendealer is nog voordelig ook. U krijgt korting op uw eigen risico bij een ruitvervanging en een sterretje wordt meestal gratis gerepareerd*.

Ruit stuk? Bel Volkswagen Bedrijfswagen!

Volkswagen Bedrijfswagen | Klantenservice Volkswagen Bedrijfswagen | Ruitherstel

We staan 24 uur per dag voor u klaar

Omdat ruitschade u altijd kan overkomen, staat Volkswagen Bedrijfswagen op elk moment van de dag voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op het Volkswagen Bedrijfswagen Servicenummer: 0800 555 7000.

 

Herstel door uw Volkswagen dealer

De carrosserie van uw Volkswagen Bedrijfswagen is voorzien van een beschermende kooiconstructie. Maar wist u dat ook de ruiten een essentieel onderdeel van de constructie vormen? Een nieuwe ruit moet daarom worden vastgelijmd volgens een speciale methode en met door de fabriek ontwikkelde lijmsoorten. U kunt dit het beste laten doen door uw Volkswagendealer. Een beschadigde ruit laten vervangen door uw Volkswagen Bedrijfswagendealer is nog voordelig ook. U krijgt korting op uw eigen risico bij een ruitvervanging en een sterretje wordt meestal gratis gerepareerd*.

Volkswagen Bedrijfswagen | Ruitschadeherstel Volkswagen Bedrijfswagen | Slim ruitherstel

Fabrieksgaranties blijven van kracht

De Volkswagen Bedrijfswagendealer zorgt ervoor dat uw auto na de reparatie weer voor de volle 100% aan de nog geldende fabrieksgarantie voldoet.
Hij werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

Slim Schadeherstel: kleine schade knap hersteld

Een grote schade aan uw Bedrijfswagen laat u natuurlijk altijd snel herstellen. Maar ook met kleine beschadigingen rijdt u liever niet lang rond. Volkswagen Bedrijfswagens heeft verschillende speciale methoden om zulke kleine schades vrijwel onzichtbaar te herstellen. Slim Schadeherstel noemen we dat. Hiermee werken we bijvoorbeeld deukjes of kleine krassen aan de buiten– en binnenkant van uw bedrijfswagen snel én voordelig weg.

* Afhankelijk van uw verzekering.