Audi Q2 Private Lease actie: vanaf € 499,-* per maand

De Audi Q2 is weer helemaal bij de tijd. Met een sportiever ontwerp, nog meer charme, een comfortabel interieur met de nieuwste digitale technologieën én met zijn krachtige en zuinige motoren maakt hij veel indruk. Stap nu voordelig in de Audi Q2 met Private Lease en geniet de komende jaren elke dag van zijn rijcomfort en strakke wegligging, zonder in één keer een flink bedrag te moeten betalen. 

 • U rijdt in een splinternieuwe Audi Q2
 • Voor een vast bedrag per maand
 • Helemaal naar eigen wens samen te stellen
 • Inclusief onderhoud, reparatie bij schade, verzekering, wegenbelasting
 • Inclusief (inter)nationale pechhulp
 • Alles geregeld bij Audi Centrum Rotterdam

Audi Q2 | 30 TFSI Pro Line

Audi Q2 Private Lease

Uitgerust met o.a.:

 • 16″ lichtmetalen velgen
 • LED-koplampen
 • Comfortairconditioning 2-zones
 • Apple CarPlay
 • Parkeerhulp achter
 • Standaardstoelen voorin
 • Driespaaks lederen stuur

Op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar

Nu v.a. € 499,-* p/m

Benieuwd naar de tarieven bij een andere looptijd en kilometrage? Of Andere opties? Audi Centrum Rotterdam helpt u graag verder met het volledig samenstellen van uw Audi met ons uitgebreide aanbod opties en accessoires. Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij snel contact met u op!

Private Lease aanvraag

 • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

De nieuwe Audi Q2

De Audi Q2 is een compacte SUV in topvorm. Hij oogt veel sportiever dan zijn voorganger. Dat zie je bijvoorbeeld aan het nieuwe ontwerp van de bumpers. Afhankelijk van de uitvoering steken de spatbordranden af tegen de carrosseriekleur of zijn ze meegespoten. Ook qua wielen en afwerking van de brede achterstijl valt er veel te kiezen. Moderne technologie is bij Audi vanzelfsprekend. Standaard wordt de Audi Q2 geleverd met Apple CarPlay, een draadloze telefoonoplader en eenvoudige technologie om auto en smartphone met elkaar te verbinden. En uiteraard rijdt u met de nieuwste hulpsystemen. U kunt de Audi Q2 op veel fronten aan uw eigen voorkeuren aanpassen. Meer weten? Wij demonstreren graag alle ins en outs aan u!

Private lease de Audi Q2 vanaf € 499,-* per maand ✓ All-in autorijden, zonder bijtelling ✓ U hoeft alleen nog de brandstof te betalen ✓ Geen spaargeld nodig ✓ Kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid. Kies uw favoriete uitvoering, looptijd en het aantal kilometers. Het is ook mogelijk uw huidige auto in te ruilen. Stapt u binnenkort in een nieuwe Audi?

Direct wegrijden? Bekijk onze Audi Q2 voorraad

Veelgestelde vragen

Moet je een bedrag aanbetalen voor Private Lease?

Nee u hoeft geen aanbetaling te doen voor het Private Lease Abonnement, dit is tevens ook niet mogelijk.

Hoeveel kilometer per jaar mag ik rijden met een Private Lease contract?

Hoeveel kilometer u mag rijden met je Private Lease auto bepaalt u zelf vooraf tijdens het samenstellen van uw Private Lease auto. U kunt hierbij kiezen uit: 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 of 30.000 kilometer.

Is een voorraadmodel te combineren met Private Lease?

Jazeker, al onze nieuwe voorraadmodellen zijn af te sluiten met een Private Lease abonnement en dus direct uit voorraad te leasen. Als u onze voorraad bekijkt kan u bij de meeste modellen ook al een inschatting van de Private Lease prijs zien.

Wij berekenen graag een passend Private Lease bedrag op basis van al uw wensen.

Meer vragen over Private Lease

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.