Mijn Auto Hoogenboom

Audi A3 Sportback Private Lease actie: vanaf € 429,- per maand*

Private Lease de Audi A3 Sportback, dan rijdt u onbezorgd voor een vast maandbedrag. Profiteer nu van het extra scherpe private lease tarief op de Audi A3 Sportback! De sportieve Audi A3 Sportback schittert met zijn cleane lijnen, moderne techniek en kwalitatief hoogwaardige materialen. Assistentiesystemen voor de bestuurder zorgen voor extra comfort en veiligheid. Stap nu voordelig in en rijd deze mooie Audi, zonder in één keer een flink bedrag te moeten betalen.

 • U rijdt in een splinternieuwe Audi A3 Sportback
 • Voor een vast bedrag per maand
 • Helemaal naar eigen wens samen te stellen
 • Inclusief onderhoud, reparatie bij schade, verzekering, wegenbelasting
 • Inclusief (inter)nationale pechhulp
 • Alles geregeld bij Audi Centrum Rotterdam

Private Lease de Audi A3 Sportback | 30 TFSI Pro Line

Audi A3 Private Lease actie

Uitgerust met o.a.:

 • 16″ lichtmetalen velgen “5-dubbelarm”-design
 • Audi Smartphone Interface (Apple CarPlay)
 • Comfortairconditioning 2-zones
 • Parkeerhulp achter
 • Cruise control

Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Nu v.a. € 429,- p/m*.

Benieuwd naar de tarieven bij een andere looptijd en kilometrage? Of Andere opties? Audi Centrum Rotterdam helpt u graag verder met het volledig samenstellen van uw Audi met ons uitgebreide aanbod opties en accessoires. Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij snel contact met u op!

Private Lease aanvraag

De nieuwe Audi A3 Sportback

Cleane lijnen gecombineerd met snelle technologie zoals de connect-dataverbinding. De Audi A3 Sportback bezit progressief werkende besturing en kan persoonlijk worden ingesteld met Audi drive select.

 • Comfortabel rijden
 • Bang & Olufsen Premium Sound System
 • Diverse laktinten en velgen

Private lease ‘m vanaf € 429 per maand ✓ All-in autorijden, zonder bijtelling ✓ U hoeft alleen nog de brandstof te betalen ✓ Geen spaargeld nodig ✓ Kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid. Kies uw favoriete uitvoering, looptijd en het aantal kilometers. Het is ook mogelijk uw huidige auto in te ruilen. Stapt u binnenkort in een nieuwe Audi?

Direct wegrijden? Bekijk onze Audi A3 Sportback voorraad

Veelgestelde vragen

Moet je een bedrag aanbetalen voor private lease?

Nee u hoeft geen aanbetaling te doen voor het Private Lease Abonnement, dit is tevens ook niet mogelijk.

Hoe lang is de levertijd van de auto?

De levertijd van de auto is afhankelijk van het model en de uitvoering. Wij doen ons best zoveel mogelijk bestellingen direct uit voorraad te leveren. Lukt dat niet dan wordt de levertijd bij de bestelling aan u doorgegeven.

Kan ik mijn huidige auto inruilen op een nieuw Private Lease abonnement?

Ja, dit kan. Geef dit bij ons aan en dan maken wij een taxatieafspraak met u. Het inruilbedrag kunt u echter niet gebruiken als aanbetaling of als een manier om het leasetarief te verlagen.

Meer vragen over Private Lease

*Actietarief o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht.  Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde specificaties. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze inhoud, prijzen zolang de voorraad strekt/ acties lopen.

Auto Hoogenboom biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. 

Private Lease keurmerk