Mijn Auto Hoogenboom

Audi A1 Sportback private lease actie: vanaf € 375,- per maand*

Private Lease de Audi A1 Sportback, dan rijdt u onbezorgd voor een vast maandbedrag. Profiteer nu van extra scherpe private lease tarieven op de Audi A1 Sportback bij Audi Centrum Rotterdam, onderdeel van Auto Hoogenboom.

De sportieve en karaktervolle Audi A1 Sportback is standaard rijk uitgerust met o.a. smartphone interface voor navigatie, airco, lichtmetalen velgen en meer. Stap nu voordelig in en rijd deze mooie Audi, zonder in één keer een flink bedrag te moeten betalen. 

 • U rijdt in een splinternieuwe Audi A1 Sportback
 • Voor een vast bedrag per maand
 • Helemaal naar eigen wens samen te stellen
 • Inclusief onderhoud, reparatie bij schade, verzekering, wegenbelasting
 • Inclusief (inter)nationale pechhulp
 • Alles geregeld bij Audi Centrum Rotterdam

Private Lease de Audi A1 Sportback | 25 TFSI Pro Line

Audi A1 Sportback Private Lease

Uitgerust met o.a.:

 • 3 spaaks multifunctioneel stuurwiel leder
 • Smartphone interface
 • Audi virtual cockpit
 • Cruise control
 • Licht- en regensensor

Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar,

Nu v.a. € 375,- p/m*

Benieuwd naar de tarieven bij een andere looptijd en kilometrage? Of Andere opties? Audi Centrum Rotterdam helpt u graag verder met het volledig samenstellen van uw Audi met ons uitgebreide aanbod opties en accessoires. Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij snel contact met u op!

Private Lease aanvraag

De nieuwe Audi A1 Sportback

De nieuwe Audi A1 Sportback heeft een vlot en karakteristiek design waarmee hij de lijnen volgt van de eerste Audi Quattro. Het sportieve interieur is volledig te personaliseren.

 • Karaktervol
 • Sportief
 • Aangenaam ruim

Private lease ‘m nu vanaf € 375 per maand ✓ All-in autorijden, zonder bijtelling ✓ U hoeft alleen nog de brandstof te betalen ✓ Geen spaargeld nodig ✓ Kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid. Kies uw favoriete uitvoering, looptijd en het aantal kilometers. Het is ook mogelijk uw huidige auto in te ruilen. Stapt u binnenkort in een nieuwe Audi?

Direct wegrijden? Bekijk onze Audi A1 Sportback voorraad

Veelgestelde vragen

Kunnen mijn ouders garant staan bij de afsluiting van het Audi private-leasecontract?

Ja, ouders kunnen garant staan (andere familieleden niet). De ouders worden dan toegevoegd aan de overeenkomst en doorlopen dezelfde acceptatieprocedure. Zij zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting.

Jullie zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.  Wat houdt dat in?

Het keurmerk zorgt ervoor dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto kunt leasen. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Kan ik mijn huidige auto inruilen op een nieuw Private Lease abonnement?

Ja, dit kan. Geef dit bij ons aan en dan maken wij een taxatieafspraak met u. Het inruilbedrag kunt u echter niet gebruiken als aanbetaling of als een manier om het leasetarief te verlagen.

Meer vragen over Private Lease

*Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht.  Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde specificaties. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze inhoud, prijzen zolang de voorraad strekt/ acties lopen. Auto Hoogenboom biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305.

Private Lease keurmerk