• Een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand met Private Lease.

  Uw nieuwe auto privé leasen? Dan is Private Lease iets voor u. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een zelf uitgekozen nieuwe auto zonder zorgen.

Private Lease aanbod

Een auto leasen als particulier? Wij bieden een ruime keuze in modellen van Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda aan. Private leasen kan bij ons met een nieuw samen te stellen auto maar ook met een model uit onze voorraad nieuwe auto’s. Kies het merk van uw voorkeur, selecteer uw model en vraag een Private lease offerte aan.

Keurmerk Private Lease
Volkswagen Private Lease

Volkswagen Private Lease

Ontdek alle Volkswagen modellen die u privé kunt leasen: van Volkswagen up! tot VW Tiguan.

Nu vanaf € 349,-* per maand

Bekijk alle modellen
Audi Private Lease

Audi Private Lease

Ontdek alle Audi modellen die u privé kunt leasen: van Audi A1 Sportback tot Q4 e-tron.

Nu vanaf € 439,-* per maand

Bekijk alle modellen
SEAT Private Lease

SEAT Private Lease

Ontdek alle SEAT modellen die u privé kunt leasen: van SEAT Ibiza tot SEAT Ateca.

Nu vanaf € 299,-** per maand

Bekijk alle modellen
ŠKODA Private Lease

Škoda Private Lease

Ontdek alle Škoda modellen die u privé kunt leasen: van Škoda Fabia tot Škoda Enyaq iV.

Nu vanaf € 379,-* per maand

Bekijk alle modellen

ACTIE: Volkswagen Taigo Private Lease vanaf € 389,-* p/m.

Met Volkswagen Private Lease rijdt u de Volkswagen Taigo vanaf € 469,-* per maand (60 maanden / 10.000 km per jaar) in de aantrekkelijke Life uitvoering. Verzekeringen, wegenbelasting en APK zijn allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken! De Volkswagen Taigo Life beschikt onder andere over LED-koplampen, 16-inch lichtmetalen velgen, een Digital Cockpit en het IQ.Drive pakket inclusief Adaptieve Cruise Control Stapt u binnenkort in een nieuwe Volkswagen Taigo?

Ontdek meer
Volkswagen Taigo

Elektrische auto privé leasen?

Elektrisch rijden is de toekomst. Deze innovatie vorm van autorijden laat zien dat u geeft om duurzaamheid en het milieu. Daarnaast heeft elektrisch rijden nog meer voordelen:

 • Geen aanschafbelasting (BPM)
 • Geen wegenbelasting (MRB)
 • Minder onderhoud nodig
 • Oplaadkosten liggen ver onder de brandstofprijs

Heeft u interesse in het privé leasen van een elektrische auto? Bekijk alle elektrische modellen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda of ga direct naar onze voorraad elektrische auto’s.

Ontdek elektrische modellen

Wat is Private Lease en wat is er inbegrepen in het maandbedrag?

Privé leasen betekent het rijden van een nieuwe auto tegen een vaste, afgesproken prijs per maand. Het aantal jaar en aantal kilometers wat u per jaar mag rijden liggen in het contract vastgelegd. Inbegrepen in de maandelijkse kosten zijn onder andere: wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparaties. Na het aflopen van het uw contract levert u de auto weer bij ons in. U betaalt tijdens de looptijd van het contract enkel nog de brandstof voor uw auto. Een contract voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease.

Interesse in het privé leasen van een auto?

Vraag via onderstaand formulier gemakkelijk een offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Private Lease aanvraag

 • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Veelgestelde vragen over categorie Private Lease

Wat is het verschil tussen private lease en financiering?

Als u een auto financiert dan is het grote voordeel dat de auto uw eigendom is. Daar komt bij dat u niet vastzit aan een maximaal aantal kilometers per jaar. Wel zijn de kosten voor reparaties en onderhoud voor eigen rekening. Bij private lease daarentegen is het maandbedrag all-in en blijft de auto eigendom van de leasemaatschappij. De verschillen op een rij:

Financiering

 • Vaste maandlasten als afbetaling
 • Aan het eind: eigenaar van de auto
 • Maandlasten exclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en brandstof.
 • Mogelijkheid tot extra aflossen
 • U bent direct economisch eigenaar van de auto en aan het eind van de looptijd ook juridisch eigenaar

Private Lease

 • Vaste maandlasten om te kunnen rijden in de auto
 • Aan het eind: levert u de auto weer in en bent u dus geen eigenaar
 • Maandlasten inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud (excl. brandstof)
 • Mogelijkheid tot afkoop
 • U bent nooit economisch of juridisch eigenaar van de auto
Hoe werkt Private Lease?

In de video hieronder leggen wij u uit hoe Private Lease werkt.

Wat te doen bij schade aan uw Private Lease auto?

Bij schade vragen wij deze zo snel mogelijk te melden aan de BerijdersDesk van VWPFS.

Bij een eenzijdige schade: verzoeken wij het schadeformulier in te vullen en te versturen.

Bij een tweezijde schade: vul dan samen met de tegenpartij ter plekke én zo compleet mogelijk het ‘papieren’ Europees Schadeformulier c.q. het schadeaangifteformulier in. Vervolgens ontvangen wij graag het Europees Schadeformulier.

Voor dringende zaken als pech en schade staat de BerijdersDesk 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar via telefoonnummer (033) 454 95 55.

Schade gereden met uw Private Lease auto?

Bij schade aan de auto, zijn de reparatiekosten gedekt. Bij zelf veroorzaakte of onverhaalbare schade zal een vast bedrag in rekening worden gebracht als bijdrage aan de schadelast (het totaal aan schade). Dit wordt het ‘eigen risico’ genoemd.

Wij hanteren hiervoor een standaard bedrag van maximaal € 500,- per schade. Wanneer de reparatiekosten van de schade lager zijn dan het gekozen eigen risico brengen wij uiteraard enkel de reparatiekosten en niet het volledige eigen risico in rekening.

Voor een meerprijs per maand kan het eigen risico worden verlaagd naar € 250,- of € 125,-.

Is het ook mogelijk om een demo auto te private leasen?

Een demo auto is een jonggebruikte nieuwe auto die gebruikt wordt om mee proef te rijden. Het is niet mogelijk om op deze auto’s een Private Lease abonnement af te sluiten. Een Financial Lease constructie behoort wel tot de mogelijkheden.

Financial Lease/ Financieren is daarentegen een afkoopconstructie waarbij u per maand een deel van uw auto koopt. Aan het einde van deze looptijd is de auto dan ook echt van u. U bent zelf verantwoordelijk voor de bijkomende kosten zoals onderhoud, verzekeringen en brandstof. Een financieringscontract kunt u op nieuwe en gebruikte auto’s afsluiten.

Bekijk hier onze demo auto’s.

Alle vragen over Private Lease

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

**Indien u op dit moment al een SEAT Mii of Ibiza Private Lease contract heeft en deze wilt verlengen met de Arona, dan ontvangt u € 30,- extra retentie korting per maand. Heeft u nog geen Private Lease contract? Dan is de Ibiza te Private Leasen vanaf € 349,- p/m* en de Arona vanaf € 329 p/m* dit is inclusief € 20,- Hoogenboom korting.