Mijn Auto Hoogenboom
  • Online kopen

    Nieuw bij Auto Hoogenboom Occasions: Online kopen. We zijn het er vast wel over eens, gemak dient de mens. En wij maken het u waar mogelijk graag gemakkelijk. Daarom kunt u nu ook online uw nieuwe tweedehands auto kopen.

Om thuis of waar u ook bent nog steeds de ideale auto voor uw situatie te kunnen vinden zijn er diverse online hulpmiddelen beschikbaar. Hier leggen we ze aan u uit

✔️ Chat live met een verkoopadviseur

✔️ Bekijk de auto’s live via een Video adviesgesprek

✔️ Ontvang direct een indicatieve inruilprijs via Online Taxatieformulier

✔️ Vraag een inruilvoorstel aan via whatsapp, mail, chat of facetime

✔️ Proefrit aan huis mogelijk

✔️ Auto rijklaar zonder afleverkosten aan huis geleverd

Hoe werkt het online kopen?

Online uw nieuwe auto kopen, doet u eenvoudig bij Auto Hoogenboom. U bent tevens verzekerd van:

✔️ Grote voorraad occasions van alle merken

✔️ Groter voordeel bij online kopen! Inruil van uw huidige auto is mogelijk

✔️Veilig en snel betalen

✔️Gratis thuisbezorgd

✔️ Minimaal 6 maanden garantie

1. U zoekt een nieuwe auto

Bij Auto Hoogenboom vindt u een ruime voorraad occasions van alle merken. Onze voorraad is actueel en wordt wekelijks bijgewerkt. Zit uw droomauto er nog niet tussen? Laat dan uw e-mail achter en ontvang automatisch een notificatie wanneer deze auto op de website staat!

Wilt u geholpen worden door een van onze specialisten? Plan dan een Virtual Car Consult of bel naar 010 – 479 25 77 (Rotterdam) of 010 – 445 44 55 (Vlaardingen).

2. Kies en betaal uw nieuwe auto

Uw nieuwe auto gevonden? Klik dan op ‘online kopen’. Laat vervolgens uw gegevens achter. Heeft u een auto in te ruilen? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in, en het liefst ook foto’s. Op die manier kunnen we direct een taxatie uitbrengen voor uw auto, die in mindering gebracht wordt op het aankoopbedrag. Heeft u geen auto in te ruilen? Dan gaat u direct door naar de betaling die u veilig via iDeal doet. Het bedrag wordt op een rekening gestort van GoCredible. Wij ontvangen het geld pas wanneer u de auto heeft ontvangen en akkoord bent gegaan met de koop.

3. Aflevering van uw auto

Tijdens het checkout proces kiest u uit de gewenste aflevering van uw auto:

  • Bij één van onze vestigingen
  • Bij u thuis of op ‘t werk
  • Haal- en brengservice (we halen u op en u rijd zelf in uw nieuwe auto naar huis)

4. Altijd 14 dagen proefrijden

Bij de online aanschaf van uw occasion biedt Auto Hoogenboom u de mogelijkheid om de auto 14 dagen proef te rijden. Tijdens deze periode kunt u tot 1.000 km gratis met de auto rijden, om een goed beeld van de auto te krijgen. Bevalt de auto niet? Dan kunt u deze terugsturen. Meld het ons binnen 14 dagen op info@autohoogenboom.nl en u krijgt netjes het aankoopbedrag teruggestort, nadat u de auto heeft ingeleverd.