Onderhoudsprijzen Audi

Template_Banner_1920x640_5_Onderhoudsprijzen_Audi.png

Als Audi-rijder komt u qua kosten en onderhoud niet graag voor verrassingen te staan. Met vaste lage onderhoudsprijzen van Audi Centrum Rotterdam weet u precies wat u kunt verwachten.

Audi Top Service.

Alles voor uw Audi.

Gratis APK.
Vaste lage prijzen voor uw onderhoudsbeurt.
apk_t1.jpg
De APK van uw Audi is bij een onderhoudsbeurt helemaal gratis. Is uw Audi nog niet toe aan de APK, dan krijgt u van ons een voucher voor een gratis APK voor uw eigen Audi mee.

Deze is 2 jaar geldig en kunt u inzetten tijdens uw volgende Algemene Periodieke Keuring.

 

Ruitenservice-t4.jpg
U kunt hieronder zien voor welke modellen vaste lage prijzen gelden en wie nu een afspraak maakt krijgt bovendien zijn volgende APK (normaal €25,-) gratis!

Audi A2 - € 190,-
Audi A3 (t/m modeljaar 2012) - € 280,-
Audi A4 (t/m modeljaar 2007) - € 330,-
Audi A6 (t/m modeljaar 2011) - € 350,-
Audi A8 (t/m modeljaar 2010) - € 440,-
Audi Q7 (t/m modeljaar 2014) - € 320,-
Audi TT (t/m modeljaar 2014) - € 320,-

Vervangend vervoer.
Mobiliteitsgarantie.
DirectAanname_t3_1.jpg
Uw mobiliteit is ook voor ons belangrijk en daarom bieden wij u een voordelige Audi huurauto aan voor tijdens de reparatie of het onderhoud van uw auto.

Over de actuele tarieven informeert Audi Centrum Rotterdam u graag. Neem hievoor contact op via de contactgegevens in het menu aan de rechterkant.

 

 

Mobiliteitsgarantie_t3.jpgDoor uw Audi te laten onderhouden bij Audi Centrum Rotterdam garanderen wij u dat u probleemloos naar de volgende onderhoudsbeurt kunt rijden.

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan helpt de mobiliteitsgarantie u weer op weg.

 

 

Audi Originele Onderdelen®.
Gespecialiseerde monteurs.
Onderdelen_t5.jpg
Het gebruik van Audi Originele Onderdelen® geeft u de garantie dat uw Audi altijd perfect functioneert. Want Audi Originele Onderdelen® worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Audi. Zo weet u zeker dat alle onderdelen tot in het kleinste detail op elkaar aansluiten.

Het is dan ook niet voor niets dat u kunt rekenen op twee jaar garantie op Audi Originele Onderdelen® en de montagewerkzaamheden.

Monteurs_t4.jpgDoordat Audi Top Service uitsluitend werkt met gespecialiseerde monteurs weet u zeker dat uw Audi altijd in topconditie blijft. Al onze monteurs krijgen continu trainingen en workshops zodat ze altijd up-to-date zijn met de laatste kennis en kunde van de techniek.

Zo houden alle Audi's de Voorsprong door Techniek!

Voorwaarden.Ruitenservice-t5.jpgDe genoemde prijzen zijn adviesprijzen. Bij bepaalde kilometerstanden of na een aantal jaar kan het noodzakelijk zijn om onderdelen of vloeistoffen te vervangen. Bijvoorbeeld het verversen van versnellingsbakolie of het vervangen van bougies. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. De eerstvolgende Algemene Periodieke Keuring geldt alleen voor uw eigen Audi en is dus niet overdraagbaar. De Algemene periodieke keuring zelf is gratis. Eventuele reparaties en/of extra werk vallen daarbuiten.