Contact opnemen

Autoruit reparatie

Sterretje in uw voorruit? Of zijn uw autoruiten beschadigd door een (poging tot) inbraak? Om erger te voorkomen is het belangrijk dat zelfs de kleinste ruitschade zo snel mogelijk wordt hersteld. Daarom staan wij voor u klaar. Dat is de Ruit Service van Auto Hoogenboom.

Wij zorgen ervoor dat uw auto na de reparatie weer voor de volle 100% aan de nog geldende fabrieksgarantie voldoet. Wij werken volgens strenge fabrieksvoorschriften en maken gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

Sterretje repareren

Heeft u een sterretje in de voorruit? Kleine ruitbeschadigingen kunnen vaak eenvoudig gerepareerd worden met een speciale hars, mét behoud van fabrieksgarantie bij Auto Hoogenboom. Plan via de online werkplaatsplanner hieronder gelijk uw afspraak in.

Autoruit vervangen

Is de ruitschade groter dan een sterretje, zoals een scheur of barst? Dan moet de complete ruit vervangen worden. Hiervoor maakt u ook eenvoudig een afspraak via de online planner bij een van de vestigingen van Auto Hoogenboom.

Autoruit reparatie afspraak maken

Plan in slechts 2 minuten uw werkplaatsafspraak!

Wat moet u doen bij autoruitschade?

Met autoruitschade kunt u het best direct naar de dealer gaan. Zelfs een klein sterretje kan uw volledige ruit laten barsten en voor gevaarlijke situaties zorgen. De ruiten maken namelijk essentieel onderdeel uit van de kooiconstructie van uw auto, die u en andere inzittenden beschermt. Wacht dus niet te lang met reparatie. Dan kunt u snel weer zorgeloos de weg op.

Wanneer moet u uw autoruit laten vervangen?

Bij een klein sterretje in uw voorruit is een reparatie voldoende. Is de beschadiging groter dan een 2-Euromunt of 2,6 centimeter, dan moet de ruit vaak vervangen worden. Maak een afspraak voor ruitreparatie en wij vertellen je meer over of vervanging van de ruit nodig is.

U bent van harte welkom

  • Hoor als eerste alles over onze nieuwe modellen, actuele acties en meer. Ontvang max. 2x per maand onze nieuwsberichten in uw mailbox.