Reparatie service Auto Hoogenboom

Reparatie

Onderhoud op maat

Auto Hoogenboom werkt altijd conform de hoogste eisen. Bij een onderhoudsbeurt wordt je auto tot in het kleinste detail bekeken. Iets niet in orde? Vervanging vindt altijd plaats in overleg. Daarnaast wordt er steevast gebruik gemaakt van originele Volkswagen-onderdelen. Vaste tarieven, uitmondend in heldere facturen, geven precies aan waar je aan toe bent. Dat is onderhoud op maat.

Veel kilometers gemaakt

Als veelrijder, dat wil zeggen dat je ongeveer 20.000 kilometer per jaar rijdt, is de Longlife Service (VOI) de beste keus. De werkzaamheden bij deze beurt zijn variabel; afhankelijk van de slijtage worden er onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. Het gaat verder dan een grote beurt, omdat je auto hierna weer maximaal 30.000 kilometer of 2 jaar moet kunnen rijden tot de volgende onderhoudsbeurt.

Mechanic Working On Beetle
Kleine beurt

Bij een kleine beurt worden alle vitale onderdelen en functies van de auto – zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen – nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld, filters vervangen en wordt de olie ververst.

Grote beurt

De grote beurt gaat, zoals de naam al zegt, een stuk verder dan een kleine. Natuurlijk worden alle vitale functies getest en de vloeistoffen bijgevuld, maar de grote beurt voorziet in meer. De olie wordt ververst en de remmen worden op hun werking getest. Zijn ze goed schoon? Daarna volgt de controle van wielen en banden, inclusief de bandenspanning. De motorafstellingen worden nagegaan en indien nodig bijgesteld.

Verder inspecteert de monteur accu, uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers en koelsysteem. V-snaar, multiriem en distributieriemen worden evenmin over het hoofd gezien. Als finishing touch worden alle scharnieren en sloten gesmeerd. Bij een grote beurt wordt geen detail over het hoofd gezien. Het interieur- en luchtfilter worden periodiek (tegen meerprijs) vervangen

Maak direct een werkplaatsafspraak
Plan hier je afspraak