Pech onderweg in Nederland of buitenland?

Volkswagen Mobiliteitsgarantie

24/7 Mobiliteitsgarantie bij Auto Hoogenboom

Bij iedere nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA hoort gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht je ooit stranden met je auto, dan helpen wij je zo snel mogelijk weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Dat is de mobiliteitsgarantie van Auto Hoogenboom!

Hoe werkt pechhulp onderweg?

Bel 24/7 gratis: 0800 - 555 7000​ (voor buitenland +31 800 555 7000).

Wie al zijn reguliere onderhoud en reparaties op tijd door Auto Hoogenboom laat uitvoeren, is een heel Volkswagen-leven lang verzekerd van Mobiliteitsgarantie. Als je ergens anders onderhoud aan je auto hebt laten plegen, betekent dit niet dat je de Volkswagen Mobiliteitsgarantie kwijt bent. Na een grote beurt bij je Volkswagendealer heb je gewoon weer het recht op Volkswagen Mobiliteitsgarantie.

Meer informatie op Volkswagen.nl
Bel 24/7 gratis: 0800 - 283 44857 (voor buitenland 00800-2834 4857).

Mocht het mankement niet ter plaatse kunnen worden verholpen dan wordt uw Audi voor reparatie naar de dichtstbijzijnde Audi Servicepartner gebracht. Mocht reparatie binnen 3 uur niet mogelijk zijn, dan biedt Audi de mogelijkheid om gebruik te maken van één van de volgende services:

  • Vervangende auto voor de duur van de reparatie (max. vijf dagen)
  • Vergoeding van verder reizen met vliegtuig of trein, indien u geen gebruik maakt van een vervangende auto. (de vergoeding bedraagt max. € 450,- per persoon)
  • Vergoeding van de kosten van taxi of openbaar vervoer voor uw vervoer naar de Audi Servicepartner (max. € 80,-)
  • Hotelovernachting voor u en uw passagiers (max. 5 dagen incl. ontbijt)
  • Vergoeding van onder meer parkeergeld en telefoonkosten (max. € 30,-)
  • Onderdelenservice, per express versturen van benodigde onderdelen in West Europa
  • Repatriëring van de auto als reparatie niet mogelijk is.(max. € 500,-) Wanneer u zelf de auto ophaalt, behoudt u het recht op deze vergoeding.
Bel 24/7 gratis: 0800 - 024 2500​​ (voor buitenland +31 70 - 31 45 375​).

De eerste 2 jaar kun je standaard rekenen op snelle hulpverlening in binnen- en buitenland. Vervolgens kun je dit ieder jaar onbeperkt kosteloos verlengen indien je het voorgeschreven fabrieksonderhoud en de geadviseerde reparaties tijdig bij je SEAT Service Partner laat uitvoeren.

Meer informatie op SEAT.nl
Bel 24/7 gratis: 0800 - 023 00 24

Als ŠKODA-rijder kun je in heel Europa op adequate pechhulp rekenen. Bel in het desbetreffende land het nummer van de lokale hulpdienst: dit nummer staat in het boekje 'ŠKODA Help On The Road'. Dit boekje vind je in de wagendocumentatie van je auto. Heb je geen exemplaar? Vraag ‘m dan aan bij de Auto Hoogenboom ŠKODA-dealer. Hulpverlening als directe reparatie niet lukt Het kan gebeuren dat een reparatie ter plekke niet mogelijk is, en je auto naar de dichtstbijzijnde Auto Hoogenboom ŠKODA-dealer moet worden vervoerd. Als dan blijkt dat reparatie binnen een redelijke termijn niet mogelijk is, dan bepalen we de beste oplossing:

  • Een vervangende auto (maximaal drie dagen)
  • Een hotelovernachting voor jou en je passagiers
  • Een andere vervoersmogelijkheid.

De kosten van de hulpverlening zijn voor ŠKODA. Zelf betaal je slechts de reparatiekosten.

Meer informatie op ŠKODA.nl
Apk Audi Volkswagen Seat Skoda Bedrijfswagens