CNG installatie tank keuren

Cng Tank Keuren Rotterdam

CNG tank laten keuren

Gastanks die ouder zijn dan vier jaar moeten worden voorzien van een geldig inspectierapport. Het uitvoeren van deze inspectie is geen standaard onderdeel van een standaard APK-keuring en daarom is hier een aparte CNG tankkeuring voor. Auto Hoogenboom Volkswagen in Rotterdam is een officieel erkend inspectiepunt voor CNG tankkeuringen voor alle automerken.

Je kan hiervoor online eenvoudig een afspraak maken. Zodra de CNG-tank wettelijk is goedgekeurd, ontvang je van ons een wettelijk verplichte inspectiesticker. We kunnen de keuring voor alle merken auto's uitvoeren met uitzondering van vrachtwagens. De keuring is eenvoudig te combineren met de APK of een onderhoudsbeurt.

  • CNG Tank keuren voor alle merken
  • Voordelig vervangend vervoer en gratis klanttaxi
  • Na de inspectie is de CNG-tank goedgekeurd voor een periode van 2 tot 4 jaar (merk en model afhankelijk)

Een afspraak voor het keuren van de CNG installatie kan voor alle automerken, alleen op de vestiging Volkswagen aan de Driemanssteeweg 694 in Rotterdam.

Afspraak plannen

Volkswagen Tgi Cng Tank Keuren

Wat kost CNG tankkeuring?

De kosten voor de CNG-installatie keuren (1e tank) bedragen € 149,95 excl. BTW. Voor het keuren van iedere volgende tank betaal je € 79,95 excl. BTW. De prijzen zijn exclusief het verwijderen en monteren van eventuele behuizing. Mocht dit het geval zijn, krijg je hierover altijd eerst een prijsopgave van ons.

Afspraak voor CNG tankkeuring maken

Moet de CNG-installatie van je auto gekeurd worden? Maak dan via de online planner een afspraak. Vul hier je kenteken in en kies bij stap 2 'Overige werkzaamheden' en vul hier 'CNG tank keuring' in. Let wel; het keuren van CNG tanks is alleen mogelijk op de Volkswagen vestiging aan de Driemanssteeweg 694 in Rotterdam.

Online Plannen Cng Tankkeuring Vw2019