SEAT onderhoud op maat

Template_Banner_1920x640_Seat_Onderhoud_op_maat.png

Bij SEAT vinden we het belangrijk om transparant en betrouwbaar onderhoud uit te voeren. Daarom hanteren wij lage adviesprijzen voor onderhoud en de belangrijkste reparaties. We spreken vooraf met u af welke werkzaamheden we aan uw SEAT uitvoeren. Dus geen verrassingen achteraf. Dat is onderhoud op maat van uw SEAT Service Partner!

SEAT Veel kilometers | Onderhoud op maat SEAT grote of kleine beurt | Onderhoud op maat

Veel kilometers

Als veelrijder, dat wil zeggen dat u ongeveer 20.000 kilometer per jaar rijdt, is de Longlife Service (VOI) de beste keus mits uw SEAT geschikt is voor VOI*.

 

Gemiddeld aantal kilometers

Een gemiddelde automobilist rijdt ongeveer 15.000 kilometer per jaar. Een grote of kleine beurt na een vast aantal kilometers, bijvoorbeeld na iedere 15.000 kilometer, is dan de beste optie.

SEAT Weinig kilometers | Onderhoud op maat SEAT kleine beurt | Onderhoud op maat

Weinig kilometers

Als u weinig kilometers rijdt, dus jaarlijks minder dan 15.000, maar wel behoefte heeft aan jaarlijkse zekerheid, kan de jaarbeurt een oplossing zijn. Uw auto wordt 1x per jaar gecontroleerd, rekening houdend met uw lage kilometrage. De jaarbeurt is bovendien makkelijk te combineren met de APK, waarop u dan extra korting krijgt.

 

Kleine beurt

Bij een kleine beurt worden alle vitale onderdelen en functies van de auto – zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen – nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld, filters vervangen en wordt de olie ververst.

SEAT grote beurt | Onderhoud op maat SEAT Longlife service | Onderhoud op maat

Grote beurt

De grote beurt gaat, zoals de naam al zegt, een stuk verder dan een kleine. Natuurlijk worden alle vitale functies getest en de vloeistoffen bijgevuld, maar de grote beurt voorziet in meer. De olie wordt ververst en de remmen worden op hun werking getest. Zijn ze goed schoon? Daarna volgt de controle van wielen en banden, inclusief de bandenspanning. De motorafstellingen worden nagegaan en indien nodig bijgesteld. Verder inspecteert de monteur accu, uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers en koelsysteem. V-snaar, multiriem en distributieriemen worden evenmin over het hoofd gezien. Als finishing touch worden alle scharnieren en sloten gesmeerd. Bij een grote beurt wordt geen detail over het hoofd gezien. Het interieur- en luchtfilter worden periodiek (tegen meer prijs) vervangen.

 

*Longlife Service (= variabele beurt)

SEAT modellen vanaf 2011 kunnen uitgerust zijn met verlengde onderhoudsinterval (VOI) technologie. De auto berekent aan de hand van uw rijgedrag en gebruik het juiste tijdstip waarop de auto een servicebeurt nodig heeft. In de regel geldt dat de onderhoudsintervallen maximaal twee keer zo lang kunnen zijn, dus om de 30.000 km of 2 jaar.

Vraag Auto Hoogenboom naar de onderhoudsmogelijkheden voor uw SEAT.