Onderhoud op maat

Template_Banner_1920x640_4_Audi_onderhoud_op_maat.png

Audi Centrum Rotterdam werkt conform de hoogste eisen. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw auto grondig bekeken door vakkundige monteurs. Is er iets niet in orde? Vervanging of reparatie vindt altijd plaats in overleg met u. Daarnaast wordt er steevast gebruik gemaakt van originele Audi-onderdelen. Vaste tarieven en heldere facturen geven precies aan waar u aan toe bent, dus nooit verrassingen achteraf.

Hulp bij het kiezen van een onderhoudsbeurt.

Alles voor uw Audi.

Gemiddeld aantal kilometers.
Veel kilometers.
Onderhoud_t7.jpg
De meeste automobilisten rijden ongeveer 15.000 kilometer per jaar. De beste optie voor een onderhoudsbeurt is dan een grote of kleine beurt na een vast aantal kilometers, bijvoorbeeld na iedere 15.000 kilometer. Daarmee rijdt u het fijnst in uw Audi!

 

Onderhoud_t4.jpg
De kwaliteit en duurzaamheid van de Audi-modellen wordt met succes continue doorontwikkeld. Dit maakt langere service-intervallen mogelijk, en bij de Audi LongLife Service zelfs flexibele intervallen voor het verversen van de olie. Als veelrijder, vanaf ongeveer 20.000 kilometer per jaar, is de Longlife Service (VOI) de beste keus voor u.
Kleine beurt.
Weinig kilometers.
Onderhoud_t3.jpg
Bij een kleine beurt worden alle vitale onderdelen en functies van de auto – zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen – nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld, filters vervangen en wordt de olie ververst.
Onderhoud_t5.jpgRijdt u jaarlijks minder dan 15.000, maar heeft u wel behoefte aan jaarlijkse zekerheid? Dan kan de jaarbeurt een oplossing zijn. Uw auto wordt 1x per jaar gecontroleerd, rekening houdend met uw lage kilometrage. De jaarbeurt is bovendien makkelijk te combineren met de APK, welke dan gratis is.

 

Jaarbeurt.
Grote beurt.
Onderhoud_t8.jpgMensen die jaarlijks niet zoveel kilometers maken komen meestal in aanmerking voor een jaarbeurt.

Met een jaarlijkse controlebeurt bij Audi Centrum Rotterdam is uw Audi altijd in topconditie. Eigenaren van een Audi vanaf bouwjaar 2001 kunnen profiteren van een speciaal aanbod: zij krijgen de jaarlijkse controlebeurt tegen een vast tarief. Bij de prijs inbegrepen is de Audi Mobiliteitsgarantie, die u ook verder helpt als u onverhoopt met pech strandt.

Neem contact met op met Audi Centrum Rotterdam voor meer informatie over de details van de jaarbeurt.

 

 

Onderhoud_t2.jpgDe grote beurt gaat, zoals de naam al doet vermoeden, een stuk verder dan een kleine. Natuurlijk worden alle vitale functies getest en de vloeistoffen bijgevuld, maar de grote beurt voorziet in meer. De remmen worden op hun werking getest. Zijn ze goed schoon? Daarna volgt de controle van wielen en banden, inclusief de bandenspanning. De motorafstellingen worden nagegaan en indien nodig bijgesteld. Verder inspecteert de monteur de volgende onderdelen: accu, uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers en koelsysteem. V-snaar, multiriem en de distributieriemen worden evenmin over het hoofd gezien. Als laatste worden alle scharnieren en sloten gesmeerd. Het interieur- en luchtfilter worden periodiek (tegen meer prijs) vervangen.
Verlengde variabele onderhouds-intervallen (VOI).Onderhoud_t6.jpgDeze service maakt duidelijk hoe de vooruitstrevende Audi-technologie in uw voordeel werkt. Dankzij de moderne motoren en de speciaal hiervoor ontwikkelde motoroliën heeft uw Audi minder vaak onderhoud nodig en bepalen onder andere de gebruiksomstandigheden de lengte van het interval. Daarnaast is deze technologie beter voor het milieu. De service-intervalmelding in het instrumentenpaneel waarschuwt u voor de volgende onderhoudsbeurt. Kijk voor meer informatie in de onderhouds -en instructieboekjes van uw Audi, of vraag een Service Adviseur bij Audi Centrum Rotterdam.