Private lease: kiezen voor dealer of lease maatschappij?

Onbezorgd rijden in een gloednieuwe auto, voor een vast all-in bedrag per maand: dat is private lease. Onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting: alle financiële lasten zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Wanneer u kiest voor een uitgebreid leasepakket hoeft u alleen nog maar de brandstof te betalen!

Wat is private lease?

Zakelijk leasen is al jaren een gebruikelijke vorm van autogebruik. Door het afsluiten van een leasecontract heeft u voor een bepaalde tijd, en tegen een afgesproken vast bedrag per maand, de beschikking over uw eigen auto.

Private lease werkt hetzelfde, maar is gericht op particulieren. Met private lease rijdt u in uw eigen auto, zonder zorgen. U hoeft zich niet bezig te houden met de kosten voor onderhoud, verzekering of belastingen, omdat dit soort uitgaves zijn inbegrepen in de vaste leaseprijs.

Private lease wordt ook wel privé leasen, particulier leasen of een auto-abonnement genoemd.

Waarom kiezen voor private lease?

Het aantal automobilisten dat gebruik maakt van private lease is ook al jaren aan het groeien. Veel mensen willen graag genieten van de luxe en het comfort van een nieuwe auto, zonder hier een hoge aanschafprijs voor te hoeven betalen.

Ook de all-in prijs is voor veel private leaserijders een voordeel. U heeft geen onvoorziene kosten, en weet altijd waar u aan toe bent.

Betaalbaar een nieuwe auto rijden dus. En is de looptijd van het contract afgelopen? Dan kunt u gewoon weer kiezen voor een nieuwe auto, met een nieuw contract. Ook heeft u de mogelijkheid om de auto na afloop van het contract over te nemen.  

Private leasen bij je dealer of een leasemaatschappij?

Voor het afsluiten van een private leasecontract kunt u bij verschillende bedrijven terecht. Universele organisaties die zich enkel richten op autolease zijn er in overvloed: u neemt dan een auto af van een landelijke organisatie, en moet in veel gevallen voor elke vorm van onderhoud naar een specifiek garagebedrijf – het is maar net waar de leasemaatschappij op dat moment de beste afspraak mee heeft gemaakt.

Gelukkig zijn er meer opties: zo kunt u vaak ook een private leasecontract afsluiten bij uw eigen autodealer. Zo is het bij Auto Hoogenboom mogelijk om voor elk Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA model een scherpe leaseaanbieding te vinden. Wanneer u kiest voor leasen bij uw dealer hoeft u niet heen en weer naar diverse garages, maar kunt u altijd en met alle vragen bij uw eigen bekende en vertrouwde adres terecht.

Voordelen van private lease bij de dealer

Wat zijn de voordelen van private lease, en waarom zou u kiezen voor leasen bij uw dealer? We geven u 5 redenen om te kiezen voor private lease!

1. U rijdt een gloednieuwe auto, aangepast op uw wensen

Wanneer u kiest voor private lease bij Auto Hoogenboom, kiest u voor een gloednieuwe auto die u kunt aanpassen op uw wens en smaak. Allereerst heeft u de keuze uit veel modellen. Ook kunt u zelf kiezen voor welke uitvoering u gaat, welke opties u wenst en natuurlijk welke kleur uw auto gaat worden. Het leasen van een Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA kan precies zoals u dat wilt.

2. U hoeft echt alleen nog maar te tanken

Echt alles is inbegrepen wanneer u kiest voor private lease. U betaalt alleen voor uw brandstof (oké, en af en toe een parkeerticket of tolweg). Naar andere kosten en lasten heeft u geen omkijken. U kunt er zelfs voor kiezen om de winterbanden op te nemen in uw pakket: alles om het zo makkelijk mogelijk te maken.

Het enige wat u als berijder hoeft te doen, is af en toe en afspraak inplannen voor uw onderhoud. Dit kunt u online doen op het moment dat het u uitkomt. Ook geen probleem dus!

3. Voor alles terecht op uw vaste adres

Wanneer u kiest voor private lease bij een merkdealer als Auto Hoogenboom, kunt u hier voor alles terecht. U heeft een vast adres voor uw vragen en het onderhoud, en hoeft dus niet allerlei verschillende garages langs. De monteurs zijn bovendien gespecialiseerd in uw merk, wat resulteert in de best mogelijke behandeling voor uw auto. 

4. Zekerheid: geen onverwachte uitgaves

Kiezen voor private lease is kiezen voor zekerheid. Dankzij het vaste maandbedrag weet u precies waar u aan toe bent, en heeft u geen last van onvoorziene kosten.

Ook zijn wij aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. U kunt dus zeker zijn van een leasecontract met eerlijke voorwaarden.

5. Veranderende privésituatie? Kosteloos uw contract beëindigen

Auto Hoogenboom denkt met u mee. Wanneer u een private leasecontract afsluit, bent u voor een langere periode aan dit contract verbonden.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets in uw leven verandert, waardoor de auto niet meer bij u past. Daarom is het mogelijk uw contract kosteloos te beëindigen in het geval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, scheiding of overlijden.

Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagen dealer

Denkt u dat Private Lease bij u past? Bekijk dan ons Private Lease aanbod! Auto Hoogenboom is merkdealer voor AudiSEATŠKODAVolkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens in de regio Rotterdam RijnmondSpijkenisse en Vlaardingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor service en onderhoud, en Private Lease! Meer weten? Neem dan contact met ons op!