• Nieuwe modellen verwacht in 2024!

    2024 is begonnen en er staan veel nieuwe modellen van Volkswagen, Audi, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagen op het programma. Lees meer en ontdek hier uw favoriet!

Nieuwe modellen 2024

Bent u benieuwd naar de nieuwe modellen die dit jaar op de markt komen? Of bent u specifiek op zoek naar een nieuwe Volkswagen, Audi, Škoda, CUPRA of Volkswagen Bedrijfswagen? Wij zetten de verwachte modellen van 2024 voor u op een rij én wanneer wij ze verwachten.

Dit bericht wordt aangevuld naarmate er meer informatie bekend is. Laatste update: 22-07-2024

  • Eén nieuwe en zes gefacelifte Volkswagens
  • Drie nieuwe en drie gefacelifte Audi’s
  • Twee nieuwe en drie gefacelifte ŠKODA’s
  • Eén nieuwe CUPRA
  • Eén nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen

Nieuwe Volkswagen modellen 2024:

Volkswagen ID.7 2024

ID.7

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

De Volkswagen ID.7 is nieuw en de eerste volledig elektrische limousine van Volkswagen. De limousine is met zijn 4,96 meter de langste auto binnen de ID.-Familie en biedt een actieradius tot 599 kilometer*.

Ontdek meer over de ID.7
Volkswagen T-Cross 2024

T-Cross 2024

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

De vernieuwde Volkswagen T-Cross biedt meer luxe, aangescherpte looks en een rijervaring met nog meer comfort. De T-Cross 2024 heeft een uitgebreidere standaarduitrusting met o.a. automatisch airco, LED-verlichting en een digitaal dashboard.

Ontdek meer over de T-Cross
nieuwe volkswagen tiguan auto hoogenboom

Tiguan 2024

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

De nieuwe Volkswagen Tiguan 2024 is net zo stoer en ruim als altijd. De Tiguan is verkrijgbaar met een benzine motor of Plug-in Hybride motor met een elektrisch bereik tot 100 kilometer*. Ook biedt de Tiguan een royale bagageruimte van 650 liter.

Ontdek meer over de Tiguan
Volkswagen Touareg 2024

Touareg 2024

Nu in de showroom.

De Volkswagen Touareg is terug van weggeweest en is nu nog krachtiger, slimmer en comfortabeler. De Touareg 2024 is verkrijgbaar met een Plug-in Hybride motor of een 3.0 V6 benzinemotor. Het trekgewicht is zelfs tot 3.500 kg.

Ontdek meer over de Touareg
Volkswagen Passat 2024

Passat 2024

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

De Volkswagen Passat 2024 is nu ook verkrijgbaar met een Plug-in Hybride motor. Met de Passat kunt u tot ongeveer 100 kilometer* volledig elektrisch rijden. Het vermogen loopt op van 204 pk tot maar liefst 272 pk.

Ontdek meer over de Passat
Nieuwe Volkswagen Golf

Golf 2024

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

Volkswagen heeft de iconische bestseller nu nog verder verbeterd. Met de vernieuwde Golf plug-in hybride rijdt u nu tot 107 km volledig elektrisch én u hij kan nu ook snelladen.

Ontdek meer over de Golf
Volkswagen ID.7 tourer

ID.7 Tourer

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

De ID.7 Tourer wordt de stationwagen variant van het elektrische vlaggenschip ID.7. Met zijn wielbasis van bijna 3 meter is de ID.7 Tourer een ontzettend ruime auto met een vlakker liggende achterruit dan de Passat Variant.

ID. Buzz 2024

Verwacht: mei 2024

De langere versie van de Volkswagen ID. Buzz biedt een verbeterde actieradius, laadsnelheid en prestaties. In de nieuwe Volkswagen ID. Buzz is er ruimte voor maximaal zeven zitplaatsen.

Nieuwe Audi modellen 2024:

Nieuwe audi q6 etron

Q6 e-tron

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

De nieuwe Audi Q6 e-tron geeft Audi’s motto ‘Voorsprong door Techniek’ een nieuwe, innovatieve impuls. Audi’s eerste productiemodel op basis van het Premium Platform Electric (PPE) valt op door zijn actieradius tot wel 625 km, korte laadtijden, rijdynamiek en comfort van topklasse. 

Ontdek meer over de Q6 e-tron

nieuwe audi a3

A3 2024

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

Audi heeft de A3 vernieuwd en is nu nóg sportiever, comfortabeler en digitaler. Naast de Limousine en Sportback carrosseries komt er nu ook de A3 Allstreet: een praktische crossover met stoere offroad looks die je een echte SUV-achtige rijervaring biedt.

Ontdek meer over de A3
Audi A5 224

A5 2024

Verwacht: dit najaar

De opvolger van de Audi A4 wordt geïntroduceerd als de nieuwe Audi A5 Limousine en Avant. Op alle fronten tilt de A5 de lat naar een next level. De sportieve en krachtige uitstraling voert de boventoon. In het interieur springt het nieuwe ‘digital stage’ schermconcept direct in het oog. 

Ontdek de A5

A6 e-tron

Verwacht: november 2024

De Audi A6 zal volledig elektrisch zijn. De lengte van de Audi A6 e-tron is al bekend en is 4,96 meter. Kenmerkend aan het exterieur zijn o.a. de randen van het design, de dichte Singleframe-grille en de doorlopende verlichting met OLED-techniek.

Ontdek de A6 e-tron
Audi Q7 2024

Q7 TFSI e 2024

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

In de nieuwe Audi Q7 TFSI e quattro debuteren technologieën die de Q7 letterlijk en figuurlijk verder brengen. Dankzij een nieuwe, grotere batterij is nu een elektrische actieradius van maximaal 84 km (WLTP) mogelijk.

Ontdek meer over Q7 TFSI e
Audi Q8 2024

Q8 TFSI e 2024

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

Ook de plug-in hybrideversies binnen de stijlvolle Audi Q8-reeks krijgen een extra boost. Naast nieuwe designaccenten is er ook veel hightech nieuws. Zo is de plug-in hybride aandrijflijn van de Audi Q8 TFSI e quattro verder verfijnd en verbeterd, waarbij de elektrische range is verhoogd tot maximaal 83 km (WLTP).

Ontdek meer over Q8 TFSI e

Nieuwe Škoda modellen 2024:

Uitgelichte foto pagina Škoda Scala 2024

Scala 2024

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

De Škoda Scala 2024 heeft een sportieve uitstraling en beschikt standaard over meer opties. De Scala heeft standaard een infotainmentscherm en digitaal dashboard. Daarnaast is het model ook te bestellen met het Monte Carlo pakket.

Ontdek meer over de Scala
Škoda Kamiq 640x380

Kamiq 2024

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

De nieuwe Škoda Kamiq is moderner dan ooit en heeft een uitgebreidere standaarduitrusting. Zo beschikt de Kamiq standaard over een 8,25 inch infotainmentscherm en een digitaal dashboard. Ook dit model is bestelbaar met het Monte Carlo pakket.

Ontdek meer over de Kamiq
Nieuw Škoda Superb 2024

Superb 2024

Nu in de showroom. Plan uw proefrit

De nieuwe Škoda Superb biedt o.a. een vernieuwd design, meer actieradius en meer ruimte. Zo is het model standaard te bestellen met een mild-hybride aandrijving en optioneel als Plug-in Hybride met een elektrische actieradius tot 100 kilometer*.

Ontdek meer over Superb
Škoda Kodiaq vernieuwd

Kodiaq 2024

Nu in de showroom. Plan uw proefrit.

De Škoda Kodiaq is de grootste SUV van Škoda en nu comfortabeler en ruimer dan ooit! Het model biedt een nieuw interieur en verbeterde aandrijftechnologieën, zoals Plug-in Hybride technologie met een elektrisch bereik tot 100 kilometer*.

Ontdek meer over de Kodiaq

Nieuw CUPRA model 2024:

CUPRA Tavascan 2024

Tavascan

Verwacht: derde kwartaal 2024

De CUPRA Tavascan is het nieuwste en 100% elektrische model van CUPRA met een elektrisch bereik tot 547 kilometer* en een vermogen tot 340 pk. Het model beschikt over een uniek dashboard met een nieuw infotainmentsysteem van 15 inch.

Meer over de Tavascan

Nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen model 2024:

Nieuwe Volkswagen Transporter 2024

Transporter 2024

Verwacht: Na de zomer start de voorverkoop van de nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen Transporter.

De nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen Transporter 2024 heeft een uitgebreidere standaarduitrusting met nieuwe assistentiesystemen, een infotainmentsysteem en een digitaal dashboard. Bestelbaar met drie aandrijflijnen: elektrisch, plug-in hybride en diesel.

Meer over de Transporter

Blijf op de hoogte van nieuwe modellen

Heeft u uw oog laten vallen op een van de nieuwe auto’s? Wij houden u graag op de hoogte. Vul hiervoor onderstaand formulier in en laat ons weten in welk model u interesse heeft.

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

In 2024 op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk onze voorraad

U bent van harte welkom in onze showrooms!

*WLTP