Contact opnemen
  • Deze nieuwe auto’s brengt 2022!

    2022 is van start en dit jaar verwachten wij de komst van diverse nieuwe modellen van Volkswagen, Audi, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Lees snel verder en ontdek uw favoriet!

Nieuwe auto’s 2022

Of u nu interesse heeft in nieuwe auto modellen die voor dit jaar op stapel staan, of specifiek op zoek bent naar een nieuwe Volkswagen, Audi, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. Wij zetten de nieuwe auto’s van 2022 voor u op een rij. Per merk ontdekt u hieronder de te verwachte modellen met zover bekend de periode waarin ze onthuld worden. Dit bericht wordt aangevuld naar mate er meer informatie bekend is.

  • Twee nieuwe en twee gefacelifte Volkswagens
  • Eén nieuwe en twee gefacelifte Audi’s
  • Eén nieuwe en één gefacelifte ŠKODA
  • Twee nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens

Nieuwe Volkswagen modellen 2022:

Nieuwe Volkswagen T-Roc 2022 facelift

T-Roc 2022

Nu in de showroom te bewonderen

De nieuwe Volkswagen T-Roc laat elke voorbijganger omkijken. Niet alleen door z’n uitgesproken voorkant, lange silhouet met chromen frame en de coupéstijl lijnen, maar ook zeker door de bijzondere zwarte accenten.

Ontdek meer over de T-Roc
Nieuwe Volkswagen ID.Buzz personenwagen 2022

ID. Buzz 2022

Wereldpremière: 9 maart

Kies voor elektrisch rijden met de Volkswagen ID. Buzz. De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz is een waardige opvolger van de T1, het bekende Volkswagen busje. Deze nieuwe bus is ongekend veelzijdig en innovatief.

Ontdek meer over de ID. Buzz
Nieuwe Volkswagen ID.5 2022

ID.5 2022

Nu in de showroom te bewonderen

Wie zegt dat elektrisch niet elegant kan zijn? De Volkswagen ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert ‘ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé.

Ontdek meer over de ID.5
Nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio 2022

T-Roc Cabrio 2022

Verwacht: mei

Naast die nieuwe T-Roc mag de nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio niet ontbreken. Hij combineert de kracht van een SUV met het plezier van rijden met een open dak. Met 284 liter bagageruimte is er ook genoeg ruimte voor uw bagage.

Bekijk de eerste beelden

Nieuwe Audi modellen 2022:

Nieuwe Audi A8 2022

A8 2022

Nu in de showroom te bewonderen

De vernieuwde Audi A8 60 TFSI e quattro heeft een herkenbaar design en zit vol innovatieve techniek. Geniet van het comfort en de indrukwekkende rijervaring. De sportieve lijnen van de vernieuwde Audi A8 worden fraai geaccentueerd met chroomkleurige elementen.

Nieuwe modellen 2022 verwacht

e-tron 2022

Introductie: Tweede helft 2022

De eerste elektrische SUV van Audi, de Audi e-tron wordt vernieuwd. Na drie jaar komt er een nieuwe variant op de markt. Op dit moment is er helaas nog geen officiële informatie bekend over looks en prestaties maar dit hopen wij snel aan u bekend te kunnen maken.

Nieuwe modellen 2022 verwacht

A3 allstreet 2022

Introductie: nog onbekend

Net als dat de Audi A1 een cross-over versie heeft in de vorm van de A1 citycarver, wordt er nu ook een cross-over variant van de Audi A3 verwacht. De naam wordt zeer waarschijnlijk Audi A3 allstreet. Deze stoere en multi-inzetbare Audi wordt naar verwachting dit jaar geïntroduceerd.

Nieuwe ŠKODA modellen 2022:

Nieuwe-modellen-skoda-karoq

KAROQ 2022

Nu in de showroom te bewonderen

De middelste SUV van ŠKODA, de KAROQ, heeft een flinke update gekregen. Zo is het design aangescherpt, wordt het digitaal instrumentarium standaard en zijn full-LED matrix koplampen voortaan optioneel leverbaar. Daarnaast zijn er nieuwe assistentie- en infotainmentsystemen inclusief uitgebreide connectiviteit beschikbaar.

Ontdek meer over de KAROQ
ENYAQ COUPE iV

ENYAQ COUPÉ iV 2022

Verwacht in de showroom: mei

Na de succesvolle ENYAQ iV presenteert ŠKODA nu een tweede, nog stijlvollere carrosserievariant van zijn elektrische SUV: de vierdeurs ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV. Met zijn riante interieur en bagageruimte van 570 liter is de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV een ideale gezinsauto. Hij wordt leverbaar met drie accupakketten: iV 60, iV 80 en iV 80x.

Ontdek de ENYAQ COUPE iV

Nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen modellen 2022:

Nieuwe-modellen-volkswagen-bedrijfswagen-id.buzz-cargo

ID. Buzz Cargo 2022

Verwacht: eind september

De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo is een waardige opvolger van de multifunctionele T1, het beroemde Volkswagen busje. Deze prachtige nieuwe bus is ongekend veelzijdig en innovatief. Hèt visitekaartje voor uw bedrijf!

Meer over de ID. Buzz Cargo
Volkswagen Bedrijfswagens Amarok

Amarok 2022

Introductie: eind juni

De Amarok van Volkswagen Bedrijfswagens maakt al meer dan tien jaar indruk op elk terrein met zijn veelzijdige karakter en on- en offroadcapaciteiten. Dit jaar onthult Volkswagen Bedrijfswagens de nieuwe, derde generatie van de premium pick-up.

Blijf op de hoogte van de Amarok

Blijf op de hoogte van nieuwe modellen

Heeft u uw oog laten vallen op een van de nieuwe auto’s? Wij houden u graag op de hoogte. Vul hiervoor onderstaand formulier in en laat ons weten in welk model u interesse heeft.

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

In 2022 op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk onze voorraad

U bent van harte welkom in onze showrooms!