• Volgende generatie Amarok op komst

    De Amarok van Volkswagen Bedrijfswagens maakt al meer dan tien jaar indruk op elk terrein met zijn veelzijdige karakter en on- en offroadcapaciteiten. Volgend jaar onthult Volkswagen Bedrijfswagens de compleet nieuwe, derde generatie van de premium pick-up.

Nieuwe Amarok maakt zich op voor onthulling in 2022

Of het nu gaat om het brengen van medicijnen en voedsel naar afgelegen locaties, het beschermen van wilde dieren op de Afrikaanse savanne of het trekken van een zware aanhanger naar de bouwplaats; pick-ups komen overal waar ‘gewone’ bedrijfswagens het vaak laten afweten. De Amarok van Volkswagen Bedrijfswagens maakt al meer dan tien jaar indruk op elk terrein met zijn veelzijdige karakter en on- en offroadcapaciteiten. Volgend jaar onthult Volkswagen Bedrijfswagens de compleet nieuwe, derde generatie van de premium pick-up.

  • Innovatieve technologie en zelfverzekerd design voor volgende generatie van premium pick-up
  • Eerste designschetsen geven preview van talrijke gebruiksmogelijkheden
  • Wereldpremière in 2022, beschikbaar in de loop van 2023
nieuwe amarok

Compleet nieuw design met zelfverzekerd front

De volgende Amarok wordt ontwikkeld door teams in Europa en Australië, en gaat gebouwd worden in Zuid-Afrika. Hij heeft een compleet nieuw design, een opvallend en stoer, zelfverzekerd front, een scala aan geavanceerde rijhulpsystemen en gaat ook imponeren op het gebied van connectiviteit. Tevens wordt de nieuwe Amarok voorzien van innovatieve systemen die niet eerder in dit segment leverbaar waren. Hiermee wordt de robuuste pick-up van Volkswagen Bedrijfswagens nog capabeler, krachtiger en comfortabeler, zowel op ruw terrein als op geasfalteerde wegen. 

Leverbaar vanaf medio 2023

Sinds de lancering van de eerste generatie van de Amarok – in 2010 – heeft Volkswagen Bedrijfswagens wereldwijd al meer dan 800.000 exemplaren van de pick-up verkocht. De geheel nieuwe generatie die volgend jaar wordt onthuld, wordt naar verwachting vanaf medio 2023 leverbaar in Nederland.

Meer details over de nieuwe pick-up van Volkswagen Bedrijfswagens worden in aanloop naar de onthulling vrijgegeven.

Zelfverzekerde Amarok

Blijf op de hoogte van de nieuwe Amarok

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent de nieuwe Amarok? Laat hieronder uw gegevens achter, dan houden wij u op de hoogte.

Op de hoogte blijven

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.