Keverdag 23 september Auto Hoogenboom

Keverdag Zuid-Holland 23 september 2023

Dit jaar mogen wij de bezoekers van de jaarlijkse Keverdag Zuid-Holland ontvangen in onze nieuwe Volkswagen showroom aan de Autostrada. De Keverdag vindt plaats op zaterdag 23 september van 10.00 uur tot 17.00 uur en u bent welkom aan de Landaulettestraat 7 te Rotterdam.

Kom langs bij Auto Hoogenboom

Tijdens de Keverdag kunt u Kevers in allerlei kleuren en uitvoeringen bekijken. Ook is er dit jaar een best of show verkiezing, waarbij er een deskundige jury de 3 mooiste auto’s uitkiest. Om 13.00 uur zal de jury de auto’s langsgaan en om 14.30 uur worden de nummer 1, 2 en 3 bekend gemaakt.  

Keverdag 23 september Auto Hoogenboom

Keverdag Zuid-Holland 2 oktober 2021

Wij zijn niet geheel onbekend met het mede-organiseren van de Keverdag. Zo hebben wij de Keverdag van 2 oktober 2021 ook al mede mogen organiseren op onze locatie in Vlaardingen. In de video hiernaast kunt u zien hoe die dag verlopen is.

Dit was een drukbezochte zaterdag bij Auto Hoogenboom Vlaardingen met zo’n 700 bezoekers. Tijdens de Keverdag, georganiseerd door Keverclub Nederland Regio Zuid-Holland, mochten wij tientallen Kevers, T1 busjes en andere unieke oldtimers ontvangen.

 Terugblik op de Keverdag zaterdag 2 oktober 2021 

Wilt u meer weten over de Keverdag? Bekijk dan de Facebookpagina van de Keverclub Nederland Regio Zuid-Holland!

Wij zien u graag zaterdag 23 september op de Keverdag!