1 mei 2017

Concept: Audi e-tron Sportback

Charged with excitement. De wereld verandert en mobiliteit ook. Laat u inspireren door de duurzame mobiliteit van morgen. Dankzij e-tron spreekt modern autorijden tot de verbeelding. Geniet van spannende designs, een indrukwekkende rijbeleving en vernieuwende technologie. Het draait allemaal om vrijwel onbeperkte vrijheid. e-tron staat voortdurend onder spanning. Dat belooft wat voor de toekomst. Maak deel uit van onze evolutie en ontdek e-tron tijdens Auto Shanghai, inclusief de Audi e-tron Sportback concept.

Charged with comfort

Het Audi e-tron Sportback concept combineert elektrisch rijden met dagelijks gebruiksgemak. Hij levert een vermogen van 320 kW (met boost zelfs 370 kW) en accelereert in 4,5 seconden van 0 naar 100 km/h. Deze prestaties gaan samen met een hoog comfortniveau en een actieradius van 500 kilometer. Kortom, een auto die zich er uitstekend voor leent om als hoofdauto te dienen.

Charged with design

De verlichting van het Audi e-tron Sportback concept schijnt een licht op de dynamische en intelligente toekomst van Audi. In de toekomst kunnen de koplampen met onder meer digitale animaties voor een beduidend gedetailleerdere weergave voor achteropkomend verkeer zorgen. Ook zullen de lampen in staat zijn om veiligheidsverhogende informatie op de weg te projecteren, door bijvoorbeeld afremmen te benadrukken en de knipperlichtweergave op het asfalt voort te zetten.

e-tron nieuwsbrief Audi

Blijf op de hoogte van de premium toekomst van elektrisch autorijden en meld u aan voor de speciale e-tron nieuwsbrief.