Contact opnemen
  • Gratis Volkswagen vakantie doeboek

    Heeft u kinderen of een neefje of nichtje in de leeftijd tussen de 4 en 11 jaar? Dan is het Volkswagen kinder doeboek het ideale cadeau voor in de vakantie.

GRATIS Volkswagen vakantie doeboek

Met 60 bladzijdes vol tekeningen en diverse puzzels, weetjes en leuke doe-dingen. Dat is het GRATIS Volkswagen vakantie doeboek! Speciaal ter ere van het 75 jarig bestaan van Volkswagen geven wij bij al onze Volkswagen showrooms en Volkswagen Service vestigingen deze kinderboeken weg. Komt u een boek halen voor uw kinderen of neefje of nichtje? Ontdek hieronder bij welke Volkswagen Showrooms en service vestigingen u terecht kunt.

Meisje Volkswagen Kinder doeboek

Hiep, hiep, hoera! Volkswagen Nederland bestaat 75 jaar. En dat vieren wij met een superfeestelijk kinderboek dat zij speciaal voor jou gemaakt hebben! Natuurlijk staat hij vol gave puzzels die wachten om door jou opgelost te worden. Sudoku’s, raadsels, letterpuzzels, kleurplaten en meer.

Wacht dus niet langer en haal een gratis kinderboek op bij een van onze Volkswagen Showrooms in Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse of onze service vestiging in Rotterdam-Noord.

Tot snel!

Let op: Wees er snel bij want er is maar een beperkte oplage kinderboeken beschikbaar.

Het Volkswagen vakantie doeboek haalt u hier op:

Auto Hoogenboom Social Media

Altijd als eerste op de hoogte?

Volg ons op social media. Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn!