• Dit is de nieuwe Volkswagen Multivan

    De nieuwe Volkswagen Multivan is een multifunctionele alleskunner en voorbereid op iedere opstelling dankzij zijn flexibele en ruime interieur. Wilt u ook weten wat er nieuw is?

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de nieuwe Volkswagen Multivan. Dat is de passagiersversie van de welbekende Volkswagen-bus. Dankzij een nieuw platform is de Multivan ruimer, veelzijdiger, veiliger en comfortabeler dan ooit.

Samen met handige interieurfeatures als een verschuifbare, multifunctionele tafel en verplaatsbare/uitneembare stoelen en slimme ‘doorloopjes’ is de nieuwe Multivan een echt multitalent voor bedrijf én gezin. Bovendien wordt hij nu voor het eerst geleverd als eHybrid, voorzien van plug-in hybridetechnologie.

exterieur nieuwe Volkswagen Multivan
Exterieur nieuwe Volkswagen Multivan
Plaats voor 7 passagiers
Plaats voor maar liefst 7 volwaardige stoelen

De nieuwe Volkswagen Multivan wordt begin 2022 op de Nederlandse markt verwacht. Prijzen volgen later.

  • Herkenbaar design met nog meer ruimte en gebruiksgemak
  • Gedigitaliseerd interieur met multifunctionele tafel
  • Voor het eerst als eHybrid plug-in hybride met DSG-automaat
  • Voor het eerst leverbaar met glazen panoramadak
interieurschets bestuurder en bijrijder
Interieurschets bestuurder en bijrijder
schets van de neus van de nieuwe multivan
Schets van de neus van de nieuwe Multivan

Binnenruimte wordt vrije ruimte

De nieuwe Volkswagen Multivan maakt indruk met een tot in het kleinste detail opnieuw ontworpen interieurconcept. Van een volledig vlakke vloer tot de eerste rij stoelen. Het nieuwe, innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen afzonderlijke stoelen maken een breed scala aan stoelindelingen mogelijk zonder grote inspanningen. Door het gebruik van een elektromechanische parkeerrem is er een comfortabele doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. En de nieuwe multifunctionele tafel is niet alleen variabel in positie, maar ook in vorm. Hij kan worden ingeklapt en over de rails tot tussen de voorstoelen = worden geschoven om als middenconsole te worden gebruikt.

De nieuwe Volkswagen Multivan: van dak naar hemel

Nieuw in de Multivan is het royale panoramische glazen dak. Het hemels uitzicht en een licht overgoten interieur creëren een nog groter gevoel van ruimte. Daarnaast heeft de nieuwe Multivan met het tweedelig glazen panoramadak een nog grotere maximale binnen hoogte in het midden. De “LowE”-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Zo tillen we het premium comfort dat typisch is voor een Multivan naar een nieuw niveau.

Heeft u interesse in de nieuwe Volkswagen Multivan? Neem dan contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij staan voor u klaar!

Op de hoogte blijven

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

U bent van harte welkom

Lees gerust verder