• Auto Hoogenboom en Audi Centrum Rotterdam officieel Audi RS dealer

    Op zoek naar nog meer snelheid, uitdaging en beleving? Naast officieel Audi dealer is Auto Hoogenboom nu ook Audi RS dealer. Dat betekent nieuwe en gebruikte S en RS modellen in het aanbod.

Auto Hoogenboom en Audi Centrum Rotterdam officieel Audi RS dealer

Op zoek naar nog meer snelheid, uitdaging en beleving? Naast officieel Audi dealer is Auto Hoogenboom nu ook Audi RS dealer. Het bedrijf heeft hiermee de exclusiviteit om klanten nieuwe en gebruikte S en RS modellen aan te bieden.

RS: het summum van Audi 

Audi RS staat voor Audi Renn Sport ofwel Racing Sport. Sport was altijd al onderdeel van het Audi DNA. De Audi RS modellen zijn het summum van wat Audi te bieden heeft, zowel qua vermogen, innovaties als personaliseringsmogelijkheden. Ze zijn gebaseerd op de Audi modellen, maar worden in een speciale fabriek geproduceerd.

Audi RS e-tron GT
Audi RS interieur

Krachtige motoren, agressieve looks en hoogwaardig interieur

Het meest iconische model is de R8 met zijn bekende V10-motor. Daarna komen de RS-modellen die zijn geïnspireerd door de racesport en aangepast aan het dagelijkse leven, zoals de RS3, RS6, RSQ3 en meer. Typerend voor deze modellen zijn de krachtige TFSI motoren (voor de R8, TSI), agressieve looks en het hoogwaardig interieur met welbekende honingraat bekleding, kuipstoelen, opvallende stiksels, carbonafwerking en RS-emblemen.

Voor ultieme RS-beleving naar de showroom

De nieuwe showroom van Audi aan de Autostrada Rotterdam is geheel ingericht om de ultieme RS-ervaring te geven. Maar ook bij onze vestiging van Audi Centrum Rotterdam aan de Zuiderparkweg kunt u terecht voor meer informatie over RS-modellen. Kom langs voor de complete Audi Sport beleving.

Audi RSQ3
Audi RS showroom

Tot in detail zelf RS-modellen samenstellen

Gerlach Doude van Troostwijk, algemeen directeur Auto Hoogenboom, is trots en vertelt aan Friends in Business: ‘Ik verheug me er bijzonder op dat we Audi RS nu mogen vertegenwoordigen. In de Customer Private Lounge kunnen klanten tot in detail zelf hun RS-modellen samenstellen, maar vooral ook beleven. We doen dit in onze nieuwe vestiging aan de Autostrada in een intieme sfeer; niet zo’n grote hal. Ik hoop dat dit onze klanten aanspreekt.’

‘RS is voor de diehard Audi-liefhebbers,’ vult Tony Mastrantuono, PR manager, aan. ‘Er zijn weinig Audi RS dealers in Nederland. Dat voelt speciaal. Audi Sport hoort ook thuis in een stad als Rotterdam.’

> Bekijk de video van Friends in Business

Gespecialiseerd Audi onderhoud

De optimale service voor iedere Audi, dat bieden wij. Het merk Audi staat voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare auto’s en dat geldt ook voor onze service. Speciaal opgeleide Audi RS experts gaan aan de slag voor de beste service.

Audi RS werkplaats

Lees gerust verder