Audi brengt de Q8 e-tron met nieuwe looks en een verbeterde range

Eind 2018 ging de elektrische toekomst van Audi van start toen zij de e-tron introduceerde. Sinds dien is dit model leidend voor alle andere elektrische modellen van Audi. Nu brengt Audi de Q8 e-tron met nieuwe looks en een verbeterde range. De Q8 moet een nieuwe fase in het succes van het elektrisch rijden inluiden voor Audi. De Audi Q8 e-tron is het topmodel binnen Audi’s lijn met elektrische SUV’s en crossovers. Dit komt door het geoptimaliseerde aandrijfconcept, de verbeterde aerodynamica en het accupakket met een grotere capaciteit en betere laadprestaties. Hierdoor is er bij de Q8 nu een actieradius mogelijk van 582 kilometer* (WLTP) voor de SUV-variant en zelfs 600 kilometer* voor de Sportback. Met name door wijzigingen aan de voorzijde heeft het nieuwe vlaggenschip een nog modernere uitstraling gekregen.

U kunt nu een afspraak maken met een van onze Audi adviseurs om samen onder het genot van een bakje koffie de nieuwe Audi Q8 e-tron of Q8 Sportback e-tron samen te stellen. Zien wij u binnenkort in onze showroom? Vul het formulier in of neem contact met ons op via 010-4105600 of info@audicentrumrotterdam.nl.

Ik heb interesse
  • Een accupakkket met grotere capaciteit en betere laadprestaties
  • CO2-neutrale productie en een toepassing van gerecyclede materialen
  • Een vernieuwd design en dynamische rijkarakteristieken
  • Nu te bestellen en te configureren

Audi brengt de Q8 e-tron: alles nieuw

Met de nieuwe naam benadrukt Audi de positie van het nieuwe topmodel binnen de lijn van elektrische SUV’s en crossovers. De Q8 is nog steeds te herkennen als volledige elektrische auto ondanks het vernieuwde design van de voor- en achterzijde. Naast dat de Q8 een nieuw naam en nieuwe looks heeft gekregen is dit ook de eerste Audi die is voorzien van Audi’s nieuwe logo: het tweedimensionale logodesign met de vier ringen.

Audi brengt de Q8 e-tron: een verbeterde range

Bij de Q8 heeft Audi ervoor gezorgd dat hier meer dynamiek is. Zo kan de Q8 in een fractie van een seconde de aandrijfkrachten door beide elektromotoren over allebei de achterwielen worden overgebracht. De accucapaciteiten zijn ook vergroot, waardoor u nu nog sneller en beter uw Audi kunt opladen.

Recyclet materiaal

In Europa en de VS wordt de Q8 gecertificeerd als CO2-neutraal. Daarnaast zijn er een aantal onderdelen gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor er minder grondstoffen gebruikt te hoeven worden. Bij de gerecyclede onderdelen kunt u denken aan delen van het interieur, zoals de vloerbedekking en de isolatie.

Marktintroductie

Voor nu staat de marktintroductie van de Audi Q8 e-tron en van de Audi Q8 Sportback e-tron gepland voor februari 2023. De nieuwe modellen zijn nu al bestelbaar. De Q8 e-tron is te bestellen vanaf € 74.461,- en de Q8 Sportback e-tron vanaf € 73.665,-. Meer weten? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Interesse in de Audi Q8 e-tron?

Laat uw gegevens hieronder achter dan houden wij u op de hoogte.

Interesse formulier

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.