• Coronamaatregelen per 26 januari 2021

    Ontdek de actuele coronamaatregelen die gelden in onze showrooms en werkplaatsen.

Ontdek onze meest actuele coronamaatregelen.

Showroom

Met ingang van woensdag 26 januari zijn onze fysieke showrooms weer geopend volgens onze reguliere openingstijden. Ook de koopavonden zijn weer terug. Vrijdagavond tot 20.00 uur in Rotterdam en Vlaardingen en op donderdagavond in onze showroom in Spijkenisse. U bent van harte welkom!

Tijdens uw bezoek vragen wij u vriendelijk om:

Werkplaats

Onze werkplaatsen zijn ook gewoon geopend. Wel hebben wij extra maatregelen ingevoerd met oog op de gezondheid van onze klanten en medewerkers.  Onze schadeafdeling en verhuurafdeling zijn ook gewoon geopend. Een werkplaatsafspraak maken? Dat kan, maak hieronder gemakkelijk online uw afspraak.

Plan in slechts 2 minuten uw werkplaatsafspraak!

Magazijn

Als particulier onderdelen bestellen? Vul het online bestelformulier in. Bent u een zakelijke klant en heeft u onderdelen nodig? Bestel deze dan via De Onderdelendienst. Voor het afhalen uw bestelling is het magazijn van Auto Hoogenboom gevestigd in het Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens-pand in Rotterdam-Zuid. Gebruik om uw bestelling af te halen dit adres voor uw navigatie: Driemanssteeweg 627. Op deze manier arriveert u achter de werkplaats van Volkswagen Bedrijfswagens, waar de ingang van het magazijn zich bevindt.

Openingstijden

Plant u een bezoek aan onze showrooms of wilt u een afspraak maken voor een werkplaatsbezoek? Let dan op de openingstijden van onze vestigingen.

Openingstijden vestigingen

Ontdek onze vestigingen