• 75 jaar Volkswagen dealer!

    Auto Hoogenboom is 75 jaar Volkswagen dealer en dat moet natuurlijk gevierd worden. Op deze nieuwspagina is alles te lezen over de hoogtepunten van 75 jaar Volkswagen dealer te zijn!

Auto Hoogenboom 75 Volkswagen dealer!

Op 17 september 1947 tekende Piet Hoogenboom het contract met PON en was Auto Hoogenboom een van de eerste Volkswagen dealers van Nederland! 75 jaar later is het merk Volkswagen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tijdens deze 75 jaar als Volkswagen dealer hebben we veel herinneringen gemaakt. Graag nemen we u mee langs een aantal hoogtepunten uit onze jarenlange geschiedenis. 

De 100.000ste Volkswagen in Nederland

In augustus 1952 kregen wij de 100.000ste Volkswagen in handen! Dit werd uitgebreid gevierd met een ereronde door Rotterdam, waarbij gestopt werd op een aantal memorabele plekken. Zo reden we langs een van onze vestigingen op de G.J. Mulderstraat, langs PON’s Auto’s, langs de Kralingse Plas en langs onze vestiging op de Arnhemseweg.  

Introductie nieuwe Volkswagen Kever

De nieuwe Volkswagen Kever werd op 13 oktober 1952 geïntroduceerd aan het publiek. De nieuwe Kever werd geïntroduceerd door middel van een reclamerit door Rotterdam. Deze rit werd gestart bij onze toenmalige vestiging aan de G.J. Mulderstraat en verder werd er nog langs bekende straten van Rotterdam gereden, zoals de Coolsingel, de Kortekade en de Stadionweg.

5.000.000ste Volkswagen

Ook de 5.000.000ste Volkswagen werd in 1966 aan ons afgeleverd door de importeur. Dit was slechts binnen 14 jaar sinds de 100.000e Volkswagen. Het merk Volkswagen was in deze tijd zo gewild dat dit specifieke model al verkocht was voordat die door ons in de showroom gezet kon worden. 

50 jaar Volkswagen dealer!

Wij vierden in 1997 het 50-jarige dealerschap van Volkswagen. Bij het jubileumfeest mochten wij een mooie plakkaat in ontvangst nemen van PON. Daarnaast werd het jubileum natuurlijk gevierd met een lekker stukje taart!

75 jaar Volkswagen dealer!

Dit jaar vieren wij het 75-jarige dealerschap van Volkswagen. Al jaren is er ook een aparte afdeling bij Volkswagen voor het merk Volkswagen Bedrijfswagens.

Naast het 75-jarig jubileum mochten wij recent ook een hele speciale klant helpen. Deze klant had namelijk al 400.000 kilometer gereden in haar Volkswagen Golf! Dit is natuurlijk een hele mijlpaal voor haar en ook voor ons. Als kers op de taart hebben wij haar onze Volkswagen ID. 3 uitgeleend voor een aantal dagen. Zou ze zich laten overtuigen door dit volledig elektrische model?

Auto Hoogenboom Volkswagen vestigingen nu

75 jaar later hebben wij in heel regio Groot Rotterdam verschillende Volkswagen locaties beschikbaar voor u. Deze zijn gevestigd in Rotterdam-Zuid, Rotterdam-Noord (Service), Spijkenisse en Vlaardingen. U kunt bij ons terecht voor de nieuwste Volkswagens maar ook voor Volkswagen occasions met een paar kilometers meer. Wij staan ook voor u klaar voor 100% Volkswagen service/onderhoud en voor schadeherstel bent u ook bij ons aan het juiste adres.