Pechhulp ŠKODA

Template_Banner_1920x640_Skoda_Pechhulp.png

Met een ŠKODA staat u zelfs met pech nooit lang stil. Dat komt door onze gratis Mobiliteitsservice, die geldt voor elke ŠKODA die geleverd is vanaf 1 januari 2000, en wordt onderhouden bij een erkende ŠKODA-dealer zoals Auto Hoogenboom ŠKODA. Weigert uw auto dan eens onverhoopt, dan helpen wij u kosteloos weer snel op weg.

Mobiliteitsgarantie.

Alles voor uw ŠKODA.

Eén telefoonnummer. 

Gratis mobiliteitsservice. 


U hoeft maar één telefoonnummer te noteren om gebruik te maken van uw garantie op mobiliteit. Het ŠKODA Mobiliteitsservice nummer: 0800 - 023 00 24. De dichtstbijzijnde Auto Hoogenboom ŠKODA-dealer of andere professionele hulpverlener komt naar u toe. Deze repareert uw auto direct of zoekt, als reparatie binnen 3 uur niet mogelijk is, samen met u de beste oplossing. Alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor u en uw passagiers). De kosten? Die zijn voor rekening van ŠKODA.

Pechhulp in Nederland én daarbuiten
De gratis ŠKODA Mobiliteitsservice biedt u diverse voordelen:
- Pechhulp in Nederland
- Pechhulp in Europa
- Hulpverlening als directe reparatie niet lukt

 Onderhoud bij de Auto Hoogenboom ŠKODA dealer heeft niet alleen het voordeel dat uw Škoda in topconditie blijft. Het levert u namelijk ook nog gratis Mobiliteitsservice op. De pechhulp van ŠKODA die niet alleen voor Nederland geldt maar voor heel Europa! Een fijn idee als u binnenkort op vakantie gaat!

ŠKODA Mobiliteitsservice: bel 0800 - 023 00 24

Autopech? We staan 24 uur per dag voor je klaar! Bel dit gratis nummer, en u bent weer snel mobiel.

Zorg wel dat u het Serviceplan van uw ŠKODA altijd bij de hand hebt.

 

 

Hulpverlening in Europa.

Wat houdt het precies in?


Als ŠKODA-rijder kunt u in heel Europa op adequate pechhulp rekenen. Bel in het desbetreffende land het nummer van de lokale hulpdienst: dit nummer staat in het boekje 'ŠKODA Help On The Road'. Dit boekje vindt u in de wagendocumentatie van uw auto. Heeft u geen exemplaar? Vraag ‘m dan aan bij de Auto Hoogenboom ŠKODA-dealer.

Hulpverlening als directe reparatie niet lukt
Het kan gebeuren dat een reparatie ter plekke niet mogelijk is, en uw auto naar de dichtstbijzijnde Auto Hoogenboom ŠKODA-dealer moet worden vervoerd. Als dan blijkt dat reparatie binnen een redelijke termijn niet mogelijk is, dan bepalen we de beste oplossing:

Een vervangende auto (maximaal drie dagen), of
Een hotelovernachting voor u en uw passagiers, of
Een andere vervoersmogelijkheid.
De kosten van de hulpverlening zijn voor ŠKODA. Zelf betaalt u slechts de reparatiekosten.

 Als u in Nederland met pech komt te staan, bij huis óf ergens onderweg, is betrouwbare hulp één telefoontje verwijderd. Bel gewoon naar 0800 - 023 00 24: de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer of andere geautoriseerde hulpverlener komt dan zo snel mogelijk naar u toe.

Op de snelweg kunt u ook gebruik maken van de bekende gele praatpalen. Geef aan dat uw ŠKODA Mobiliteitsservice hebt, zodat u gratis geholpen wordt.